Защо умните жени винаги мислят много


Защо умните жени винаги мислят много
Снимка: iStock/Guliver

В ума й винаги се въртят милион неща. Дори когато трябва да се отпусне, мислите й не си взимат почивен ден. Ето защо тя винаги премисля всичко, колкото и незначително да изглежда за друг човек. Какво да облече, какво да яде, колко да изчака, за да върне съобщение.

Тя е интелигентна, което означава, че в „ръкава си” си носи десетки възможни сценария за всяка ситуация. Често се тревожи за слабо вероятни, дори невъзможни за случване неща. Никога не получава миг тишина…

Тя премисля, защото не обича да бъде изненадвана и по-добре да знае в какво се забърква. Тя е свикнала да контролира всяка ситуация и рядко се осланя на съдба, звезди или кармична предопределеност. Иска да е подготвена на 90%, а останалите 10% би оставила на случайността, макар и не с широко отворено сърце.

ЖЕНАТА, КОЯТО СЕ СЪБУЖДА САМА

Тя е такава - планираща. Харесва й да знае къде отива, кой ще е там и какво ще се случи. Може да изглежда ангажиращо и не особено емоционално, но всъщност това е единственият начин тя да се отпусне.

Тя просто е умно момиче, което премисля всичко. Думите на екрана. Начинът, по който някой я гледа. Тонът, с който някой й говори. Тя е възприемчива, така че вижда всичко, което човек казва и прави, но и чете дълбоко в тези действия.

Тя се опитва да разбира хората около себе си, за да не прекрачва границите. Не иска да притеснява някого или да се поставя в неудобни ситуации. Повечето хора я възприемат като човек на логиката, но освен това, тя е и един от най-чувствителните хора наоколо. Сърцето й работи точно толкова неуморно, колкото и умът й. Понякога това прави живота й още по-труден…

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама