Кати Джейкъбс: Жената, която стана модел на 57 години


Кати Джейкъбс: Жената, която стана модел на 57 години
Снимка: Instagram

Много хора се чудят защо жените над 50 се чувстват неудовлетворени и нещастни от себе си. Доказано е, че голяма част от тях се чувстват така, сякаш по-младото им „Аз” е в капана на по-старо тяло. Днес тези чувства могат да се променят благодарение на някои красиви жени, които са решили да разпространяват позитивност и самоприемане, когато става въпрос за остаряване. Като Кати Джейкъбс.

ЖОЗЕФИН БЕЙКЪР: ТАНЦЬОРКАТА, КОЯТО СЕ ПРЕВЪРНА В ГЕРОЙ НА ФРАНЦИЯ

И тъй като вярваме в поговорката „възрастта е само число”, днес решихме да ви разкажем за тази страхотна дама и да ви покажем няколко вдъхновяващи снимки, които вдъхват красота, увереност и любов към себе си.

Кати Джейкъбс е предприемач с актьорско образование, живее в Калифорния и чупи предразсъдъци въз основа на възраст и ръст. Тя е на 57 години и е висока едва 160см, което доказва, че телата са без възраст, когато душите са щастливи.

Кати се сблъсква с индустрията през 1991 година, когато еднократно е модел на Форд, но още тогава разбира, че не може да се развива в тази сфера, тъй като вече е прехвърлила 25 години. Кариерата ѝ обаче се разпалва през миналата година, когато става най-възрастната новобранка за Sports Illustrated. Тя се включва в състезанието и успява да бъде сред 6-те финалистки. Това привлича интерес от много страни и така Кати се озовава под светлината на прожекторите.

„Просто искам да покажа на света какво означават 57 години. Знаете ли, не съм готова да се преструвам на мъртва, защото все още имам да правя много неща. Имам чувството, че това списание помогна не само на други жени на моята възраст, но и на по-младите момичета. Всички са толкова ужасени от остаряването. Получих страшно много съобщения, които казват „Много ви благодаря, че правите това, защото вече не се страхувам да остаря. Знам, че животът ми няма да свърши, след като навърша 30, 40, 50 или 60 години.“ Това е първият ми червен килим през живота. На 57 години! Бях толкова благодарна за този момент, че едвасдържах сълзите си.“, обяснява Кати.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама