4 издайнически знака, че имате силна аура


4 издайнически знака, че имате силна аура
Снимка: iStock

Някои му казват биоенергия, други аура, трети енергийно присъствие. Какъвто и термин да използвате, едно е ясно - това явление вълнува езотериците от векове.

Вярва се, че благодарение на нея, един човек може да подобри здравословното или финансовото си състояние. Интересен факт е, че когато комуникирате с хора със силна аура, вие също ставате по-силни на биоенергийно ниво! Как обаче да разберете дали вие сте такъв човек, или някой ваш близък? Ето 4 сигурни знака!

1. Силен имунитет

Когато аурата е слаба и не толкова ярко оцветена, човек се преуморява лесно, има понижен имунитет, често боледува, страда от хронични заболявания. Понякога има признаци на по-сериозни заболявания.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за март 2023

2. Оптимизъм

Не може да не сте срещали човек, който само с присъствието си променя вибрациите на помещението, на разговора, дори на настроението ви. Човекът със силна аура привлича околните, зарежда ги с вътрешната си светлина.

3. Безкористност

Хората с ярка аура имат достатъчно енергия за „пилеене”. Те не биха се поколебали дори за момент, ако имате нужда от помощ, съвет, рамо, на което да поплачете и т.н. Това не означава, че те нямат свои собствени проблеми - неуспехи се случват на всеки по пътя на живота, но това не пречи да подадат ръка и на друг.

4. Късмет

Хората с висока биоенергия винаги са по-успешни без видими усилия в тази посока. Свикнали сме да ги възприемаме като „късметлии”, но истината е, че техните вибрации просто привличат щастливите събития.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама