Кои ще бъдат най-хубавите периоди през 2022 за всяка зодия


Кои ще бъдат най-хубавите периоди през 2022 за всяка зодия
Снимка: iStock

Овен

6 юли до 24 юли - Меркурий е в знака ви и ви съветва за големи стопански дейности, което ще ви донесат шансове за по-голяма печалба и укрепване на самочувствието в работата.

Телец

9 декември до 31 декември - От страст и любов ще бъде изградена всяка ваша клетка. На път сте към големи любовни постижения, движите се сериозно и вярвате в себе си. Само напред!

Близнаци

7 ноември до 22 ноември - Промените ви водят към по-добър живот. Важното е да не се страхувате да се пуснете по течението, дори само за този период.

Рак

6 юни до 4 юли - подаръците, признанията и вниманието, което ще получите от близките и вяра в собствените си възможности, ще създадат усещането, че сте обичани и ще разкрасят дните ви.

Лъв

3 февруари до 3 март - Може да се влюбите силно и страстно, да осъществите финансов успех, да се насладите на вниманието и комплиментите, които ще пристигат от всички страни.

ТЕЗИ ЗОДИИ ГИ ОЧАКВА КЪСМЕТ В КАРИЕРАТА ПРЕЗ 2022

Дева

6 юли до 30 юли - Венера във вашия знак ще подчертае привлекателността, спонтанността на вашата индивидуалност и ще ви помогне в постигането на любовните и финансови планове.

Везни

13 януари до 31 януари - Можете да се насладите на свободата, усещането за спокойствие и близостта на хората, които обичате. Социалният живот ще бъде източник на вълнуващо емоционално влакче в увеселителен парк.

Скорпион

19 септември до 6 октомври - На тези, които са сами, ще им бъде оказан шанс за влизане в нова любовна връзка. Страстта ще бъде по-силна от разума. Не се страхувайте да се отдадете, наслаждавайте се!

Стрелец

12 януари до 31 януари - Това е период, когато може да се преборите за желаната бизнес и любовна позиция. Ще бъдете горди от това, което ще успеете да направите този период и въпреки всички трудности.

Козирог

1 февруари до 10 февруари - Венера и Марс ще запалят любовния огън и ще ви отведат в ръцете на човек, който ще ви омае със своята енергия и сила.

Водолей

14 декември до 31 декември - Спокойно сте, силни и упорити в постигането на своите намерения. Ще имате голяма подкрепа от близките и от много хора, които ще вярват във вас. Възползвайте се правилно.

Риби

9 декември до 31 декември - Марс и Юпитер ви носят голяма активност през този период. Няма да бъдете мързеливи и плахи, което ще ви донесе нови бизнес и любовни победи.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама