Колко време е необходимо, за да си починат отделните зодиакални знаци


Колко време е необходимо, за да си починат отделните зодиакални знаци
Снимка: iStock/Guliver

Овен

За Овена всяка ваканция е просто промяна от една дейност на друга. По принцип не е нужно наистина да почиват. Но такива смени трябва да са редовни и равностойни.

Телец

Няколко дни. Телецът е достатъчно издръжлив, за да не се умори в процеса. Но да прекараш няколко дни само със себе си и нуждите си не е прищявка, а жизненоважна необходимост. Така повече от седмица Телец рядко се отдавана почивка.

Близнаци

Една седмица. От една страна, Близнаците не искат да се откъсват от процеса. А от друга - те спешно се нуждаят от нови преживявания. Едноседмична ваканция е напълно достатъчна, за да претоварят мозъка си и да се заемат с нова сила.

Рак

Пълна ваканция. През лятото. Към морето. Сам или с любим човек. И напълно изключват телефоните и всички комуникации. Само по този начин Ракът може да си почине и да набере сила. Можете също да вземете няколко дни за своя сметка - ако има такава възможност.

Лъв

Две седмици. Лъвовете обичат да почиват много повече от работа. И след 2 седмици те просто имат време да си отдъхнат от рутината и задълженията. Въпреки че някои биха искали още една седмица, понякога това не е възможно.

Дева

Уикенд. За Девите дори ваканцията е трудна работа, от която се уморяват. Защото е необходимо да се провежда възможно най-продуктивно. А уикендът е просто време на пълен релакс и почивка. Така че да, Девите все още са работохолици.

Везни

Везните винаги се чувстват добре и всъщност не се напрягат. Така ваканцията за тях може да бъде навсякъде, по всяко време и за определен период. Основното нещо е да не са сами. И за да е забавно и интересно.

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЦЕННОСТИ НА ВСЕКИ ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК

Скорпион

Две седмици. Скорпионите правят всичко с максимална отдаденост - дори се отпускат. Но за тях понякога и двете седмици не са достатъчни- въпреки това обикновено обичат работата си и рзо се отегчават без нея.

Стрелец

Стрелците в живота всъщност не се напрягат, защото вече имат достатъчно забавление и релакс. Но има смисъл да отделят седмица, за да я прекарат с приятели, които са много по-ограничени в свободата на изразяване. Седмица им е достатъчна.

Козирог

Седмица. Козирозите работят много, така че създават впечатление на хора, които нямат нужда да се отпускат. Но това не е напълно вярно - една седмица ваканция напълно трансформира този знак на зодиака. Особено, ако го прекарате не у дома, а някъде в друг град, при роднини или приятели.

Водолей

Две седмици и след това колкото може още. Водолеите обичат да се отпускат. Но често не могат да си го позволят. Защото знаят, че ако започнат, няма да завършат скоро. Но две седмици обикновено са им достатъчни.

Риби

Уикенд. Рибите вземат всяка дълга почивка много сериозно, но през почивните дни се опитват да се отпуснат и да си почиват колкото е възможно повече.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама