Кристали - талисмани за зодия Стрелец


Кристали - талисмани за зодия Стрелец
Снимка: Aline Ponce / Pixabay

Стрелците са духовно силни хора, осъществяващи всичко, което са намислили. Имат силна воля и не се страхуват да поемат рискове. Имат нужда от свобода, винаги казват истината и мразят ограниченията. Природата ги е дарила с още една отличителна черта – рационализъм. Макар той да преобладава над чувствата, Стрелците са способни на безумни постъпки и силни емоции. Камъните – талисмани за тази зодия са много разнообразни. Ето някои:

Тюркоаз

Ще даде на Стрелеца постоянство и решителност и ще го укроти . Може да хармонизира вътрешния си свят и да привлече в живота си положителни хора. Това е свещен камък и за индианците. Смята се, че балансира небето и земята. Ще направи Стрелеца по-мъдър и ще му помогне да се изразява. Предупреждава за влошаване на здравето.

Обсидиан

Стрелците си избират цел, като непрекъснато анализират околното пространство. Амулет с обсидиан ще им помогне да се съсредоточат върху набелязаната цел.

Хризокола

Женски минерал, който регулира работата на щитовидната жлеза. Използва се за привличане на любов. Вземете парче хризокола в ръка и визуализирайте как любовта идва при вас.

Халцедон

Този камък дава увереност в собствените способности и сили. Ще ви избави от меланхолията и ще помогне да постигнете желаното.

Флуорит - „камъкът на гения“

Флуорита балансира позитивните и негативните страни на ума. Когато тези полярности се уравновесят е възможно да се изпита тишината и спокойствието на неутралитета, сливането с вечния момент където времето стои неподвижно и обединяването с безкрайността.

Аметист

С този камък Стрелците са защитени от различни опасности и негативна енергия. Аметистът им носи емоционална стабилност и вътрешна сила. Развива интуицията им и им помага да разберат себе си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама