Любовен уикенд хороскоп за 12-13 март


Любовен уикенд хороскоп за 12-13 март
Снимка: iStock

Овен

Спокойствието във връзката е "на кантар", но би могло бързо да се възвърне, ако оставите злопаметността си настрана. Правилата, които се опитвате да наложите във връзката, ще ви изигираят лоша шега.

Телец

За Телците небето над любовния им живот започва да се изчиства и скоро няма да има нито едно облаче. Взаимни компромиси, много спокойствие и повече чувство за хумор са печеливша рецепта.

Близнаци

Обичате всичко да се случва по вашия начин, но това не винаги е най-доброто решение за една връзка. Постарайте се да уважавате повече любимия човек, зачитайте мнението му и го оставете да блесне в своята светлина.

ТОВА СА НАЙ-ЖЕЛАНИТЕ ЗОДИИ

Рак

Ще усещате известно напрежение в любовния си живот. Може би сте имали спор с половинката, който още „ви държи влага“. Сега е моментът да помислите и да разрешите всички нерешени въпроси.

Лъв

В любовен план почивните дни обещават да ви припомнят емоциите от началото на връзката. Сещате се, онези гъделичкащи трепети, в които не можехте да се наситите на половинката.

Дева

Ако ви предстоят важни разговори с партньора, по-добре ги отложете, защото няма да донесат нищо положително. Ако имате конкретни съмнения, питайте директно, но не влизайте в дълги полемики.

Везни

Любовно объркване очаква представителите на зодия Везни. Може би ще се чувствате разколебани в половинката си, а може и да се появи нов ухажор на фронта. През уикенда не взимайте решения, засягащи бъдещето на връзката ви.

Скорпион

Когато става въпрос за романтика, Скорпионите определено са щастливци. Всичко, което трябва да направите, е да повярвате в силата на любовта, която притежавате. Тя е нещо много ценно и няма причина да се притеснявате да показвате чувствата си.

Стрелец

Настроението ви ще бъде доста променливо, сякаш в унисон с несигурното пролетно време. През този уикенд задачата ви е да се фокусирате преди всичко върху себе си, върху своите желания и амбиции.

Козирог

Комуникацията между вас и партньора ще е адски затруднена. Колкото повече се опитвате да го задържите до себе си с думи, обещания или ултиматуми, толкова по-разочаровани ще бъдете.

Водолей

Ако има проблем между вас и половинката, крайно време е да го разрешите. Краят на седмицата ще бъде благоприятен за възстановяване на хармонията помежду ви.

Риби

Имате емоционални "главоблъсканици" и нужда от съвет. Колкото и да ви е трудно, опитайте се да държите настрана приятелите си от любовта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама