Седмичен любовен хороскоп за 28 декември - 1 януари


Седмичен любовен хороскоп за 28 декември - 1 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Любовта я има, важно е да обмисляте вашите стъпки по-внимателно, защото очевидно нещата не вървят. Бъдете склонни да правите компромиси, а не да убеждавате половинката в правотата си.

Телец

Последните дни на годината ви предлагат нови красиви възможности в любовта. Ако се намирате във връзка, това е чудесна възможност за вас и любимия човек да се радвате на малките жестове и големите чувства.

Близнаци

Любовният живот на Близнаците може да се промени значително и то в положителна посока. За тези от вас, които още не са срещнали голямата любов, има шанс някоя нова и интересна личност да им завърти главата.

ТЕЗИ 4 ЗОДИИ НЕ ПРОЩАВАТ

Рак

Комуникацията с половинката ще върви гладко поне до края на 2020 година. Имате прекрасна възможност да споделите това, което ви вълнува, да се свържете с любимия човек на едно духовно ниво.

Лъв

Краят на седмицата е идеален момент да представите любимия човек на близките си, ако скоро сте започнали нова връзка. Периодът е подходящ и за взимане на по-важни решения и по-големи промени.

Дева

Седмица на промени се задава за родените под знака на зодия Дева. Може би плановете за празничната нощ пропадат в последния момент, но едно е сигурно – различни събития ще ви накарат да се почувствате объркани. Не бързайте да се тревожите, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.

Везни

Пригответе се за голяма доза внимание. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще получат повече комплименти от половинката си и ще се чувстват уверени в себе си и партньора.

Скорпион

Предстоят интересни дни за обвързаните представители на зодията. Настроението ви няма да е особено празнично, но ще имате възможността да обсъдите разногласията с любимия човек и да прекарате повече време заедно.

Стрелец

Хармония очаква онези от вас, които се намират в сериозна връзка. Ще намерите баланса. Освен пътувания, ще осъзнаете, че ви вълнуват и други неща, които може да правите като двойка. Време е да ги откриете!

Козирог

Макар седмицата да е белязана от почивни дни и празненства, Козирозите са вперили поглед в задачите за новата година. Отпуснете му малко края и поживейте!

Водолей

Тайната на вашето любовно щастие се крие в социалните ви контакти. Ако успеете да покажете на половинката колко положително ви действат събиранията и глъчката, ще намерите „златната среда”.

Риби

И при Рибите се очаква спокойствие на любовния фронт. Няма да има никакви изненади, ще се чувствате удовлетворени от живота си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама