Седмичен любовен хороскоп за 4-8 януари


Седмичен любовен хороскоп за 4-8 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Явно имате нова и пищна сурвачка, защото през първата седмица на новата година, финансовото ви състояние ще бъде цветущо! Това ще се отрази на любовния ви живот под формата на спокойствие и хармония.

Телец

Вече им се вижда краят на празниците, така че е време животът да си влезе в нормалния ритъм. Надали мечтаете за нещо повече от това – спокойни вечери пред телевизора, без да мислите кой ще идва на гости и какво трябва да сготвите.

Близнаци

Още сте под въздействието на отминаващите празници и по всичко личи, че социалният и любовният ви живот ще се слеят в емоционалната еуфория. Много срещи, смях и имени дни ще бележат седмицата ви!

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА 2021

Рак

Единственото, от което ще се нуждаете тази седмица, е спокойствие и подкрепа. Искате да си починете след празниците, да сведете до минимум социалните контакти и шумните сбирки.

Лъв

Може би е време за новогодишни цели! Не е лошо да промените мирогледа си и да "влезете в обувките" на половинката си. Само така ще си обясните някои действия, които ви дразнят.

Дева

Изглежда още от самото си начало, 2021 година дава категорична заявка, понасяйки ви на любовната вълна. Либидото ви е с космични величини, така че страстта ще е във вашия дом тази седмица.

Везни

Чувствате се заредени и изпълнени с енергия. Бленувате за ново начало, но не знаете точно какво. Може би помислете за дребни интериорни промени, докато решите накъде да концентрирате енергията си.

Скорпион

Чувствате се така, сякаш сте открили Единствения. На този етап запазете емоциите и мислите само за себе си, поне докато не сте напълно сигурни в "откритието" си.

КОЛКО ТРАЕ ЛЮБОВТА НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Стрелец

Празничният декемврийски маратон определено е бил изтощителен за вас. Имате нужда от повече спокойствие и хармония, а компанията на половинката е повече от желателна.

Козирог

Обвързаните представители на зодията ще се радват на щедростта и вниманието на партньора си. Възможно е да получите малко закъснял коледен подарък, който да ви изуми със стойността си.

Водолей

Мислите ви ще бъдат изпълнени със сантиментални размисли и романтични идеи, които ще искате да сподели с партньора, но за съжаление ще останете неразбрани.

Риби

Не е изключено половинката ви да се нуждае от вашата подкрепа, затова не забравяйте да бъдете до него, макар неговите тревоги да ви се струват неоснователни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама