Зодиите, които провокират партньорите си към изневяра


Зодиите, които провокират партньорите си към изневяра
Снимка: iStock/Guliver

Едва ли има човек, който никога не е мамил или не е бил жертва на заблуда. Това се случва на всеки поне веднъж в живота и се отнася за всички негови сфери, включително лични взаимоотношения. През последните години, измяна стана доста честа, за съжаление.

В тяхна защита, хората казват, че търсят приключения отстрани, казват, че те са били погрешно разбрани, не подкрепят и провокират такава стъпка. Между другото, има някаква истина в думите им. Някои знаци на зодиака тласкат партньорите си към измяна, без да го забележат. Кои са тези знаци?

Овен

В семейството на Овен всичко върви според предварително проектиран сценарий. Представители на този знак държат винаги и всичко под контрол, което до известна степен не е добре за половинките им. В същото време Овен не обича да поема отговорност. Всичко това кара партньорите им да търсят нови емоции и подкрепа отстрани. Самите представители на зодия Овен са склонни към измяна, така че не е изненадващо, че техните спътници също са съгласни с краткосрочни романи.

Рак

Представителите на зодия Рак са най-вече спокойни и балансирани, животът с тях протича по същия начин. Избрани представители на този знак често страдат от липса на емоции и любовни експерименти, което ги кара да отидат в измяна.

Между другото, Раците са доста способни да предотвратят такъв обрат на събитията. За да направят това, те трябва да се опитат да станат по-интересни за своите партньори, да събудят някакви емоции в тях.

ТОВА СА НАЙ-РОМАНТИЧНИТЕ ЗОДИИ СРЕД МЪЖЕТЕ

Лъв

Лъвовете често са жертви на изневяра, защото имат твърде много любов към себе си. Те са толкова заети със собствената си личност, че нямат време за половинките си. Представители на този знак на зодиака вярват, че целият свят трябва да се върти около тях. Това, от своя страна, принуждава партньорите им да търсят внимание и поне малко разнообразие.

Дева

Хората, родени под този знак, са романтични и се влюбват до уши в някой. Но те сякаш гледат на връзката, като нещо, което се крепи само на страст, без никаква отговорност и сериозност. Лежейки и гледайки звездите е страхотно, разбира се, но не е достатъчно, за да се създаде силен съюз. Поради тази причина Девата често е жертва на изневяра.

В допълнение, представители на този знак са в състояние да се оплакват във всеки случай, което също започва да дразни половинките им.

Стрелец

Родените под този знак са умни и спокойни. Те не са егоисти, но те често нямат достатъчно време за своите партньори. И понякога просто не искат да обръщат внимание на никого, освен на себе си. За да компенсира изгубената част от грижите, техните половинки търсят внимание другаде, което е разбираемо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама