На гости в чувствения и вълшебен дом на Криси Тейгън и Джон Леджънд (ВИДЕО и СНИМКИ)


На гости в чувствения и вълшебен дом на Криси Тейгън и Джон Леджънд (ВИДЕО и СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Криси Тейгън и Джон Леджънд обичат да сменят домовете си, като днес ще ви покажем последният им такъв, в който живеят и отглеждат децата си вече от няколко години. Двойката отвори вратите на просторния си палат пред Architectural Digest.

„Вече сме свикнали. Винаги сме отворени за нова къща или за промяна на къщата, в която се намираме“, казва Тейгън, модел, телевизионна личност и гуру на домашното готвене. Джон шеговито добавя „Когато казва ние, всъщност има предвид тя. Но е истина. Не се страхуваме да променим нещата около себе си“.

Вижте още: Барби декор: Как да внесете тренда у дома? (СНИМКИ и ВИДЕО)

Склонността на двойката към серийно закупуване на къщи не е просто въпрос на каприз. „Всяка къща, която някога сме имали, отразява момента, в който сме били в живота си, като глави в книга. Последната ни къща беше по-тъмна и по-затворена, като светилище. Бяхме привлечени от това място заради неговата лекота и простор. Обичаме колко отворено се чувства и колко е свързано с природата. Искахме да създадем нещо вълшебно, особено за децата“, казва Криси, имайки предвид 7-годишната Луна, 5-годишният Майлс, бебето Ести и техния новороден син Рен, чието раждане чрез сурогатна майка през юни беше истински шок за феновете на семейството.

Интериорен дизайнер на дома им е Джейк Арнолд, който преди това е обзавеждал звукозаписното студио на Джон Леджънд и офис пространство за „Cravings“ на Криси Тейгън.

Вижте още: 5 съвета как правилно да използвате климатик в жегата

„Наехме Джейк, защото харесваме вкуса му, въпреки че ако зависеше от него, вероятно щеше да има повече земни тонове. Харесваме ярки цветове. Искахме да го побъркаме малко, да добавим малко фънк,” шегува се екзотичната красавица.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама