7 оригинални начина да му съобщите, че сте бременна


7 оригинални начина да му съобщите, че сте бременна
Снимка: iStock/Guliver

Бременността е един от най-вълнуващите и бленувани периоди в живота на всяка жена. И тъй като е толкова специално събитие, е редно да го представите на половинката, близките и приятелите си по специален начин. Ето защо днес ще ви предложим няколко готини идеи, с които без съмнение ще „оберете точките”.

Стикер на колата

Също друг интересен начин да му съобщите, че сте бременна е да вземете лепенка "Бебе в колата" и да я залепите на задното стъкло на колата му. Със сигурност ще бъде повече от изненадан.

С пъзел

Поръчайте да ви направят пъзел, на който да има ваша любима снимка и надпис: "Ще ставаш татко!" или нещо подобно. Подарете го на любимия си и гледайте реакцията му, когато успее да го нареди.

7 "БЕЗЦЕННИ" СЪВЕТА, КОИТО ДА НЕ ДАВАТЕ НА РОДИТЕЛИ

Сладко изкушение

Ако любимият ви обича да похапва сладко, изненадайте го с курабийки, торта или мъфин във формата на биберони, бебета, шише с мляко или каквото друго ви хрумне.

В кутийка

Сложете положителния тест за бременност в красива кутийка и му я подарете. Струва си да видите щастливото му изражение, когато я отвори и разбере, че ще става баща.

Кафе с послание

Ако вашият мъж започва всеки ден с чаша кафе, напишете, че сте бременна върху него чрез помощта на шаблон и малко канела. Може също така да напишете щастливата новина на дъното на чашата с водоустойчив маркер или просто да му сервирате кофеиновата напитка в нова чаша.

Закачлива картичка

Съобщете му радостната новина с картичка. Отпред напишете: "Вината е изцяло твоя”, а от другата страна: "Честито, един от твоите плувци спечели състезанието. Наградата ще бъде получена след 9 месеца”. Разбира се, може да измислите и друг забавен текст, чрез който да му съобщите благата вест.

С алкохол

Е, това си е радостен повод за наздравица, така че направо подсигурете бутилка алкохол с готин етикет!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама