Айлин: Нямам търпение да бъде шаферка на сватбата на Евгени и Валерия (ВИДЕО)


Айлин: Нямам търпение да бъде шаферка на сватбата на Евгени и Валерия (ВИДЕО)
Снимка: bTV

Остават броени дни до финала на риалитито "Ергенът" и напрежението от избора на Евгени все повече расте. Трите дами, които влизат във финална битка за сърцето на пианиста, предизвикаха различни спекулации в медиите.

Вижте още: Какво се случва? Ето с какъв статус избухна Евгени от "Ергенът" 

Според голяма част от зрителите нежната и крехка Микаела, която разкри най-голяма част от личния си живот и емоции, заслужава да чуе "ще се ожениш ли за мен?". Веганката Валерия обаче бе първата дама, към която Евгени показа симпатии още в началото на формата. Елена, която по професия е редактор, успя да заформи собствен сценарий в драматургията на "Ергенът" и това я доведе до финала.

Участничките, които не получиха роза и си тръгнаха от шоуто, имат подписани договори, в които им се забранява да разкрият победителката, но по-хитрите дами от "Ергенът" намират начин как да разкрият финалистката пред зрителите.

Вижте още: Елена с разтърсващи думи в "Ергенът", заслужи ли си ги Евгени (ВИДЕО)

Така например Айлин направи загадъчен коментар при гостуването си в "COOLt" по bTV, след като Натали Трифонова я попита как си представя един ден на Евгени след финала на шоуто:

"Аз се надявам да е с Валерия, да са много щастливи и да са неразделни. Всеки ден постоянно да са заедно и тя да го води при кучетата, той да ѝ свири на пиано. Естествено, че ще бъдa шаферка, нямам търпение", сподели синеоката красавица.

Сподели с твоите приятели

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама