5 от най-обичаните унисекс аромати на всички времена


5 от най-обичаните унисекс аромати на всички времена
Снимка: iStock

Парфюмът е наше продължение - казва на хората кои сме, преди ние да имаме възможност да създадем впечатление. И тъй като ние се развиваме като хора, е напълно логично нашият аромат също да се променя с времето. Ето защо днес ще ви запознаем с няколко унисекс парфюма. 

Постигайки баланс между мъжките нотки и флоралната мъгла, която дефинира дамите навсякъде, унисекс ароматите могат да бъдат ароматната средна позиция, предлагайки деликатно, но и смело звучене. Унисекс парфюмът не е обвързан с конкретен пол или специфични ароматни нотки, така че всеки един, попадащ в тази категория, е абсолютна изненада!

5 ОТ НАЙ-ЕМБЛЕМАТИЧНИТЕ ПАРФЮМИ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА

Black Orchid, Tom Ford

Лансиран през 2006 година, това е дебютният аромат на дизайнера Том Форд. Класифициран е като ориенталско-шипров, с връхни нотки на черен трюфел, жасмин и цитрус. Въпреки че започва с флорално-пикантни нотки, той постепенно „омеква”, преди да завърши като кехлибар, ванилия и дървесни акорди. Това е уверен, секси и чувствен парфюм, който мирише толкова бляскаво и мистериозно, колкото предполага черната бутилка.

One Eau de Toilette, CK

Никакъв аромат не определя 90-те като CK One - хладен, чист и модерен парфюм, предназначен както за мъже, така и за жени. Пикантните връхни нотки се омекотяват в ароматно индийско орехче, жасмин и роза в сърцето, преди да завършат с мускус и кехлибар. Изпреварил времето си, този аромат все още държи короната като един от най-добрите парфюми на всички времена.

Le Labo, Santal 33

Ако търсите аромат, който привлича вниманието, попаднали сте на правилното място! Любимият и един от най-добрите унисекс парфюми на всички времена е изпълнен с кожени, опушени и мускусни нотки. Тази примамлива комбинация прави ароматът невероятно дълготраен. Той е лансиран през 2011 и веднага става толкова популярен, че New York Times го нарече „парфюмът, на който мирише навсякъде“.

English Oak & Hazelnut Cologne, Jo Malone

Този парфюм ще ви отведе в земя, където е есен завинаги. Земни аромати се срещат с топли тонове на лешник и печен дъб с база от кедрово дърво.

Spice Blend, Dior

Подобно на дрехите, трябва да носим аромати, които са подходящи за сезона. А един парфюм, който улавя топлината, за която всички жадуваме през зимните месеци, е сместа от подправки на Dior. Характеризиран със своята опияняваща смес от свежи подправки (канела и джинджифил), този мек аромат ви отвежда на истинско ароматно пътешествие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама