6 бюти трика от TikTok, които станаха истински хит (ВИДЕО)


6 бюти трика от TikTok, които станаха истински хит (ВИДЕО)
Снимка: iStock/Guliver Images

Въпреки че вероятно голяма част от деня ви, TikTok е много повече от забавни видеоклипове и танцови тенденции. В приложението има толкова много съвети и трикове за красота и грижа, че нищо не може да ви попречи да получите кожата на мечтите си. Е, разбира се, за някои от тях се иска наистина голяма доза смелост, но днес ще ви представим 6 трика, които освен че са хитови, са и доста ефективни.

1. Хидратиране на влажна кожа

Този хак е толкова прост, че се чудим защо не сме се сещали преди. Знаменитата гримьорка Кортни Харт, която е работила с Хилари Дъф, Роуз МакАйвър и Ема Чембърлейн, казва, че е научила за нанасянето на крем върху влажна кожа от Шарлот Палермино, лицензиран естетик. Това позволява на вашия продукт да заключи влагата, която вече е върху кожата ви, и да направи лицето ви изключително гладко.

2. Пощипване под очите

Ако се борите с тъмните кръгове под очите, може да има две основни причини за това, според TikTok и д-р Денис Грос. Или кожата ви е тънка, което означава, че лилавите ви вени се виждат, или кожата ви под очите е обезцветена. Когато пощипвате кожата под очите си, ако кръговете намалеят, трябва да опитате очен серум с витамин С и колаген. Ако тъмният цвят остане, заложете на нещо с ретинол, което да помогне за изсветляването на кожата.

@chooseyourglow

This one always shocks people #skincarehacks #darkcirclestreatment #besteyecream #skincaretricks #beautyhacks

♬ original sound - Madi Prettyman

6 СУТРЕШНИ НАВИКА, КОИТО ВРЕДЯТ НА КОЖАТА ПРЕЗ ЗИМАТА

3. Лепенки за мазоли

Един от любимите трикове на TikTok за премахване на пъпки е използването на лепенки за мазоли. Тези пластири осигуряват оклузия на пъпката, така че за една нощ могат да намалят възпалението.

4. Ролер срещу мазна кожа

В момента в приложението едни от най-използваните уреди са ролерите с вулканичен камък. В тонове видеоклипове можете буквално да видите как излишният себум изчезва от лицето само с няколко завъртания на ролера.

@roseandben

Ok, I’m surprised 😱 #viralmakeup #BenefitOfBrows #BillboardNXT

♬ original sound - Rose Siard

5. Двойно почистване

Вместо да използвате само почистващ продукт, опитайте да добавите и почистващо олио, за да премахнете всички мъртви кожни клетки, грим и бактерии от лицето си.

6. Маслен масаж

Уморени ли сте от тези малки черни точки, които се появяват по носа и бузите ви? Е, можете да ги отстраните, като нежно масажирате олио за почистване за повече от 15 минути.

@opulentjade

My life is FOREVER CHANGED #skincareroutine #skincarehacks #oilcleansing #skincaretips #tiktokwellness

♬ original sound - Adrika

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама