7 малки детайла, които съсипват и най-стилната визия


7 малки детайла, които съсипват и най-стилната визия
Снимка: IStock/Guliver

В днешно време все по-малко хора обръщат внимание на спретнатия външен вид, тъй като масово се налага небрежния стил. Но нека не забравяме, че небрежен не е синоним на мърляв. Дори жена с добре подбран тоалет може да изглежда някак евтино, ако не обърне внимание на малките детайли, които развалят всяка визия. Ето за какво говорим.

1. „Бръчки” по чорапогащника

Казват, че бръчките на лицето дори са по-добре от „бръчките” на чорапогащника. За да избегнете получаването на тези досадни свличания в областта на коляното и глезена, по-добре обърнете внимание на размера на чорапогащника, както и на съдържанието на ликра. Ако има по-малко от 5% еластан, областта на бедрата бързо ще се отпусне, тъй като ликрата е само около талията.

4 СТИЛНИ НАЧИНА ДА НОСИТЕ КЛИН ТАЗИ ПРОЛЕТ

2. Неправилно подбрано бельо

Основното правило на бельото е, че то винаги трябва да е под дрехите и да не е очевидно за хората. Колкото по-плътна е тъканта на горния ни слой дрехи, толкова по-декорирани могат да бъдат детайлите на сутиена и бикините ни. За тесни дрехи трябва да се спрете на гладко и безшевно бельо. И въобще „надничането” на презрамка сутиен от деколтето наистина съсипва визията.

3. Постоянно докосване на дрехите

Ако се чувствате неудобно да носите определени дрехи, просто не си го причинявайте. Постоянното оправяне и подръпване създава впечатлението, че се чувствате изключително нервни.

4. Петна по очилата

Ефектът на всяка стилна рамка може лесно да бъде развален от мръсни лещи. Уверете се, че винаги държите под ръка микрофибърна кърпа и от време на време бършете очилата си.

5. Използване на фон дьо тен като червило

Ефектът „грим без грим” е супер, но има богата палитра от нюд червила, така че няма нужда да прибягвате до фон дьо тен. Този продукт не е подходящ за нанасяне върху устните поради своята текстура.

6. Клинове вместо панталон

Клиновете са прекрасно облекло за спортуване. Те могат да се носят със суичър или просто с тениска. Но не забравяйте, че клинът не е панталон и носенето му с туника или обувки на висок ток определено не е добра идея.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама