Най-екстравагантните обувки, разхождани по червения килим


Най-екстравагантните обувки, разхождани по червения килим
Снимка: Instagram

Обикновено знаменитостите залагат на класически, стилни и удобни сандали на висок ток за червения килим, които да не разсейват погледите от дизайнерските им рокли. Но понякога актрисите и певиците решават да добавят малко разнообразие към визията си и избират екстравагантни обувки. А някои дори предизвикват гравитацията! Ето кои са най-необичайните модели, разхождани по светски събития.

4 ТРЕНДА ЗА ЕСЕН 2021, КОИТО СА ЛЕСНИ ЗА НОСЕНЕ

Сандра Бълок

Изглежда, че децата не са единствените, които обичат жълтите слуги от „Миньоните“. Сандра Бълок пристигна на премиерата на анимационния филм, обута в токчета по поръчка. Бълок проведе благотворителен търг и продаде 10 чифта с автограф. Тя успя да събере общо 84 850 долара.

Анджелина Джоли

Дизайнерът на обувки Christian Louboutin създаде обувки, вдъхновени от характера на Джоли в Maleficent. Токчетата бяха направени под формата на рогата на героинята ѝ. Актрисата разходи тези обувки в Лондон.

Марион Котияр

През 2013 година френската актриса носи обувки на Christian Dior. На пръв поглед изглежда, че няма нищо необичайно в елегантния чифт. Но обърнете внимание на извитите пети.

Тилда Суинтън

На 58-ия филмов фестивал в Берлинале Тилда Суинтън мина по червения килим, обута в сандали с много необичайни токчета.

Луси Лиу

Луси Лиу пристига на наградите на Film Independent Spirit Awards с обувки без ток на Giuseppe Zanotti. Ако погледнете чифта отстрани, ще видите колко странни са самите обувки и колко крехък е балансът.

Кейти Пери

Известната певица е известна с любовта си към екстравагантни предмети. През 2012 година тя пристигна на Седмицата на модата в Париж, носеща „пламнали” сандали Prada.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама