Най-добрите упражнения за бедра


Най-добрите упражнения за бедра
Снимка: iStock

Ясно е, че воденето на нездравословен начин на живот няма да ви донесе абсолютно никакви позитиви. Напротив - колкото повече се отдавате на този труден за пречупване порок, толкова по-невъзможно ще ви се струва връщането обратно в строя. Важно е, разбира се, и да бъдете реалисти - създайте си хранителен план, а ако смятате, че няма да се справите успешно сами, обърнете се към специалист, който с радост ще се заеме с изготвянето му.

Как да имате красиви и стегнати бедра?

Съчетайте хранителния режим със спорт. Дори с няколко упражнения у дома с не по-голяма продължителност от 15-20 минути отпуснатите бедра малко по малко ще започват да приемат една осезаемо по-привлекателна, дори апетитна и секси форма!

Скачане на въже

Едно от най-широко разпространените упражнения, специално за стягане на бедрата, е скачането на въже. Не само че това упражнение ни връща в отдавна отминалите и свидни детски дни, но и се счита за едно от най-високо ефективните що се касае до изгарянето на подкожните мазнини!

Освен това, калориите, които се изгарят по време на скачане на въже - това изключително приятно и ефективно за целите на отслабването и подобряването на текущата физическа форма упражнение - надвишават дори 500 за час.

Намирането на въже е сравнително лесна задача като би било просто чудесно, разбира се, ако се снабдите с по-качествено такова, което няма да се повреди само след няколко ползвания.

Упражнения с фитнес топка

Много подобно на скачането на въже, фитнес топката бива изключително ефективно средство за стопяване на мазнините като позволява правенето на богат избор от упражнения за стягане на бедрата. Нещо повече, невероятно популярната швейцарска топка служи като прекрасна опора за коремни преси и упражнения с тежести. Опитайте, надали ще съжалявате!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Спорт


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама