От жена: Най-досадните типове мъже в залата (СМЯХ)


От жена: Най-досадните типове мъже в залата (СМЯХ)
Снимка: iStock/Guliver

От дълго време посещавам фитнес и съм сменила доста зали. Определено има няколко типа мъже, които се срещат във всяка една. Може би в тях се крие "чарът" на залата. Благодарение на присъствието им, фитнесът е като палитра от различни личности. Въпреки че е хубаво да ги има, повярвайте, понякога просто ви идват в повече. Колкото и да са досадни обаче, те допринасят за колоритността.

Кои са най-досадните типове, които ще срещнем в залата?

Свалячът

Единствената му цел е да „закачи“ нещо. Грижи се за външния си вид и най-вече за веждите си, за да изглеждат добре, когато ги повдига, докато ви сваля. „Нека ти покажа как се прави“ – тук е моментът, в който автоматично тренировката ви е водена от персонален треньор, и повярвайте, ще наблегнете на тренировките за дупе. Как иначе ще получите съвети от типа на „Наведи се още малко“ или „Клекни до долу“? И нека не забравяме това, че „трябва“ да ви докосне, за да усети колко ефективно правите упражнението.

Фитнес

Кифлата

Определено всичко около него ще бъде заснето. Залата непременно се превръща в снимачна площадка. Той идва, за да добави ново стори в Instagram – все пак lifestyle блогът трябва да бъде с различно съдържание. Ако може и да не се мяркате около него, за да не му пречите на фотосесията, ще бъде идеално. Все пак защо ви е да ходите до залата, ако не се тагнете и не качите 2-3-4 снимки? 

Вижте още: Тренирай със страст: 6 от най-добрите фитнес центрове в София

Бърборкото

Ако мислите, че фитнесът е мястото, където ще си починете, не сте познали. Най-лошото нещо, което може да ви се случи, докато правите кардио, е да дойде господин „Трябва ми слушател“. Мислите, че слушалките ще ви спасят? Не, няма. Нищо не може да ви спаси, ако попаднете под полезрението на бърборкото. Заредете се с търпение и някое друго хапче за глава.

Фитнес

Всезнайкото

„Ама чакай, това не се прави така“, „Нека ти покажа“ – и още много подобни изрази ще чуете от най-вероятно отдавна залязла фитнес звезда. Обикновено е човек, който е влязъл само веднъж във форма преди много години, и само старите му снимки помнят това. Той обаче е задължен да ви покаже как се прави и да изчисли колко грама овес трябва да има в закуската ви, преди да отиде и да изяде 2-3 дюнера.

Вижте още: Най-големите грешки на жените във фитнес залата

Нахалният

Човекът, който просто се молите да не е там или поне да не тренирате една и съща мускулна група особено ако сте в малък фитнес. Това е типът, който винаги пречи. Искате да се редувате на сериите? Разбира се, че е възможно, стига да го изчаквате да си скролва в телефона и да нагласяте уреда винаги след него. Кърпа ли? За какво ми е това?

Кралската особа

И ето, дойде ред на коронясания. Има вероятност да го познаете по това, че влиза все едно е със схванат врат или нещо подобно. И как няма, когато главата му винаги е вдигната толкова високо, че изглежда така, сякаш е тренирал тази поза с години. „Какво гледаш?“ – дума да не става! Как изобщо бихме посмели да погледнем във Ваше височество.

 

Автор: Йоана Игнатова

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама