Най-странните диети на звездите


Най-странните диети на звездите
Снимка: Getty Images/Guliver

Звездите не са като обикновените хора. Ние можем да започнем диета в понеделник, да я прекратим във вторник и така до безкрай. Но холивудските актьори нямат право на провал, защото трябва да отговорят на очакванията ни. Ето някои от най-странните диети, с които певци и актьори свалиха доста килограми, за да влязат в роля или за предстоящо представление.

Натали Портман - бадеми и моркови

За участието си в "Черният лебед" актрисата трябваше да придобие още по-изящна фигура и да свали цели 12 килограма. Менюто ѝ включваше сирене тофу, грейпфрут, моркови и бадеми. За тази своя жертва, както и за безспорния си актьорски талант, тя получи "Оскар".

Бионсе - лимон и вода с лют пипер

Бионсе спира да консумира всякаква твърда храна, за да свали 10 килограма за ролята си в "Мечтателки". В продължение на две седмици тя приема само вода с лимон, лют червен пипер, кленов сироп и свежи зеленчуци. Резултатът е зашеметяващ, но певицата признава, че не би повторила отново експеримента.

Рийз Уидърспуун - бебешка храна

След като роди третото си дете, Рийз Уидърспуун възвърна фигурата си с бебешка храна. Приемаше само бебешки пюрета и пасирана храна в малки порции, които се смилат лесно и трудно можеш да преядеш.

Матю Макконъхи - течности

За ролята си за "Купувачите от Далас" актьорът трябваше да свали цели 20 килограма. В продължение на 4 месеца той се подложи на нискокалорична диета, състояща се от течности и протеини. В крайна сметка за ролята си получи "Оскар".

Ан Хатауей - 500 калории

За ролята си на работничка във фабрика, която умира от туберкулоза в "Клетниците", Ан Хатауей трябваше да има и съответната фигура. Диетата ѝ от 500 калории дневно, включваше 2 порции суха овесена каша, малко репички и малко хумус.

Кристина Агилера - едноцветни храни

Певицата признава, че има нестандартен режим на хранене: всеки ден консумира нещо хрупкаво, меко, горещо и студено. Храните трябва да са от един и същи цвят - ако в понеделник яде бели храни, това ще бъдат къдраво зеле, боб и сирене котидж. Не можем да се съмняваме в ефективността на диетата, след като видим зашеметяващото ѝ тяло.

Крисчън Бейл - консерва риба тон и ябълка

За ролята си в "Механикът" актьорът трябваше за 4 месеца да отслабне с 30 килограма. Диетата му включваше консерва риба тон, една ябълка и не надвишаваше 300 калории. Крисчън Бейл изгуби не само мазнини, но и мускули - на това се дължи измъчения му вид във филма.

Мадона - пълен глад

Не изглежда на 62, нали? И днес певицата е във великолепна форма. Това е, защото докато другите намаляват калориите, тя напълно ги изключва. Диетата на Мадона се базира на философията, че въздухът е достатъчен да поддържа жизнеността на тялото си. Тя приготвя храна, но не я консумира - само я помирисва и не яде нищо друго освен бистра супа. Разбира се, Мадона не живее така през цялото време, но използва глада, когато ѝ се налага да влезе бързо във форма.

Никол Кидман - 4 твърдо сварени яйца

След раждането Никол се подложи на строга диета заради бъдещите си проекти. Диетата ѝ включваше 1 твърдо сварено яйца за закуска, 1 за обяд и 2 за вечеря. Тази диета е доста нездравословна и небалансирана, но актрисата в крайна сметка загуби много повече килограми отколкото очакваше. Внимание: диетата е ефективна, но трудно ще задържите теглото си дълго време.

Вижте във видеото звезди, които драстично са отслабнали за роля:

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Здраве


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама