Начинът, по който си вземате душ, разкрива много за вас


Начинът, по който си вземате душ, разкрива много за вас
Снимка: iStock

Знаете ли, според това коя част от тялото измивате първо, можете да разберете много за вашата личност? Вижте повече в следващите редове.

Косата

Хората, които първо измиват косата си, обикновено са надарени с някакъв талант, притежават артистичност. Обичат да мечтаят и работят усилено за постигането на своите цели. Парите никога не са важни за тях. Техният талант е основната им сила.

Лице

За хората, които предпочитат да измиват първо лицето си, се смята, че за тях парите имат голямо значение и са готови на почти всичко, за да имат повече. Често приемат приятелите си за даденост, а това нерядко им създава и конфликти. Ако вие започвате тоалета си с измиването на лицето, вероятно сте егоцентрични и другите смятат, че не ги разбирате достатъчно.

Гърди

Ако вашият душ започва с измиването на гърдите, то вие сте доста практичен човек. Когато се заемате с определени задачи, вие сте концентрирани и не обичате да ви разсейват. Нетърпеливи сте спрямо другите, особено когато не виждат това, което вие вече сте забелязали.

ДЕНЯТ ВИ РАЖДАНЕТО ВИ РАЗКРИВА КАКЪВ ЧОВЕК СТЕ

Подмишници

Хората, които започват душа си от подмишниците, се считат за надеждни и упорити личности. Също така бързо могат да достигнат до слава, популярност. Здраво стъпили са на земята и са готови да помагат на другите. Но рядко успяват да разберат дали другите са напълно искрени към тях.

Интимните части

Тези от вас, които започват тоалета си с измиването на интимните части, вероятно са и големи срамежливци. Може би ви липсва малко повече самочувствие. Внимателно подбирате приятелския си кръг.

Рамене

За хората, които първо измиват тази част от тялото си, се смята, че трудностите в живота сякаш ги съпътстват. Трудно постигат успехи, имат пороци, от които трудно се измъкват. Не обичат самотата, но парите и властта са най-важни за тях.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама