Най-срамните моменти в секса


Най-срамните моменти в секса
Снимка: iStock/Guliver

Спалнята е любимото място на всички възрастни хора, защото там можеш да изпиташ най-голямо удоволствие и то поради цели две причини. Първата е, че на това магично място, мечтаната почивка след дълъг работен ден става реалност, а втората е, че спалнята е своеобразен храм на секса, в който се сбъдват всички еротични фантазии. Доколко обаче те успяват да се реализират така, както на нас ни се иска си е божа работа, а несполуките със сигурност са повече от успешните опити. Ние сме ви събрали именно 5-те от тях, които могат да бъдат определени като най-неловки моменти в спалнята, а сега нека видим кои са те:

Размерът има значение

Размерът наистина има значение, но не само при мъжете а и при жените, и е доста неприятно, когато се окаже, че сме били безсрамно излъгани относно него. Един от най-големите гафове в спалнята, несъмнено е мигът, в който чашка D магически се превръща в чашка А след махането на сутиена, а пък мъжът, славещ се с невероятно голям член се оказва, че е стопанин на ларва на блатен червей, която отглежда между краката си. Да кажете " Оо, колко е сладък" или "Ах, че са малки", не е от добрите идеи, които могат да ви хрумнат. По-добре заложете на мълчание, преструване, че не сте имали други очаквания и разбира се - мисли за някоя и друга порнозвезда.

Попаднах в болница заради секс

Във филмите всички секс сцени минават като по учебник и създават една представа, че всичко е много лесно и се случва адски плавно. В реалността обаче се оказва, че за да може да се справиш като актьор в някой филм, проявяващ се като невероятен любовник - трябва да имаш по-скоро умения на акробат, отколкото на човек, който просто иска да прави нормален секс. Фактите са такива: ако се опиташ да го играеш прекалено секси е много вероятно да трябва да ходиш до Пирогов в 12 часа, защото като си бутнал половинката си върху леглото, тя си е ударила главата в ръба и сега е с комоцио.

ДОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ГАФОВЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама