7 знака, че ТОЙ ви използва само за секс


7 знака, че ТОЙ ви използва само за секс
Снимка: iStock/Guliver

Нека първо уточним, че не виждаме нищо лошо в интимните връзки, основани само върху секс. Ако и двамата партньори знаят точно какво правят – чудесно! Изглежда обаче, че доста често жените не могат да видят нещата такива, каквито са. Или поне живеят с надеждата, че някой ден ситуацията може да се промени, ако се задържат достатъчно дълго. Ето кои обаче са сигурните знаци, че човекът до вас търси само и единствено приятно прекарване между завивките.

1. "Срещите" ви винаги завършват със секс

Рядко, да не кажем никога не ви се случва да отидете на вечеря и кино, или концерт, или боулинг. Той може да прави тези неща, но вие не сте включени в забавлението. Срещите ви са концентрирани в кафенета и барове и не продължават над час.

2. Празниците са "извън играта"

Той може да се появи на рождения ви ден, но към края на партито. Вероятно, за да ви даде "подарък" по-късно през нощта, но не опакован в хартия и панделка…

6 НЕЩА, КОИТО ЕДНА ЖЕНА НИКОГА НЕ БИВА ДА ПРОЩАВА

3. Той никога не е до вас, когато имате нужда от него

Знаете, че той е с вас само за забавление, ако изчезне в момента, когато имате нужда от подкрепа или пък започнете да споделяте емоционални неща, които ви тежат. Той е "зает" и най-много да получите съобщение в социалната мрежа.

4. Комуникацията ви е основно от съобщения

Говорейки за изпращане на текстови съобщения, можете да сте сигурни, че не значите много за него, ако основната ви форма на комуникация извън спалнята е изпращане на смс-и или вайбър.

5. Никога не сте срещали семейството му

Ако не сте срещнали нито един член на семейството му, това не е добър знак. Освен ако семейството му не живее в чужбина, разбира се. Но не се успокоявайте с факта, че поне познавате приятелите му – един мъж няма скрупули да сподели пред близките си дружки, че има "приятелка с екстри".

6. Всичко опира до секса

Ако той никога не изпраща цветя, не прави планове за следващата ви среща и т.н., а се обажда само, когато "е станало време" за малко екшън в спалнята, нямате никакви изгледи за сериозна връзка с този човек.

7. Никога не нощува при вас или вие при него

Ако можете да преброите пътите, в които сте спали в едно легло след секс, ситуацията е ясна. Същото важи и ако рядко го виждате преди 21:30ч.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама