Да си тръгна от мъжа, който не ме оценява, е най-доброто нещо, което мога да направя


Да си тръгна от мъжа, който не ме оценява, е най-доброто нещо, което мога да направя
Снимка: iStock/Guliver

Никога не съм била търсач. Аз съм упорита и се боря, докато последният атом на моята сила не избледнее. Но все пак знаех, че трябва да се откажа от него.

Отне ми толкова време, за да осъзная, че понякога е по-добре да се откажеш от любовта. И това е история за хора, които в крайна сметка се отказаха един от друг. Това е история за мен, за вас и всички останали момичета, които трябва да намерят сили и да се разделят с някой, който не е готов да се бори за тях.

Знам, че е толкова трудно да приемете факта, че сега той е просто част от вашата история. Поглеждайки назад към всички прекрасни спомени, се чувствате все едно някой ви откъсва сърцето. Знам, че всичко, което бяхме изградили заедно, рухна. Боли. Аз съм кралицата в това царство на празнотата. Спомените ме преследват непрекъснато...

Има едно нещо, което трябва да знаете. Не съм слаба, защото реших да се откажа от някой, който очевидно не ме цени и уважава. Не съм слаба, защото реших, че вече няма да му позволявам да си играе с мен. Не съм слаба, защото най-накрая поставих себе си на първо място.

ИЗБЕРЕТЕ МОМИЧЕТО, КОЕТО Е ВИДЯЛО НАЙ-ЛОШАТА ВИ СТРАНА, НО ВЪПРЕКИ ТОВА Е С ВАС

Да можете да се откажете от някой, който се е отказал от вас, е най-важната част от грозния процес на изцеление след разпадането ви.

След като го пуснете да си отиде, ще се чувствате толкова добре. Не мога да кажа, че съм щастлива в момента. Но честно казано, доволна съм. Знам, че ще отнеме време да се усмихна отново, но също така знам, че ще се окажа най-силната версия на себе си.

Нека спрем да се борим за мъже, които не виждат колко сме специални и красиви. Моля ви, да спрем да губим младостта и живота си заради онези, които не го заслужават. Не е глупаво да искате човек, който да мисли, че сте най-великото нещо, което някога му се е случвало. Не съм глупава и вие не сте. Заслужаваме някой, който се интересува толкова много от нас.

Така че ако и вие се намирате в такава ситуация, послушайте ме. Тръгнете си!

Чувствам болката ви. Тук съм, за да ви кажа, че никога не трябва да се срамувате или да се чувствате виновни, защото сте се отказали от някой, който не ви е оценил.

Един ден и вие, и аз ще намерим онзи човек, който ще бъде всичко, от което някога сме се нуждаели. Някой, за когото наистина си заслужава да се борим. Някой ден ще намерим любовта!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама