Думите "Обичам те!" не означават нищо, ако не са подкрепени с действия


Думите "Обичам те!" не означават нищо, ако не са подкрепени с действия
Снимка: iStock

Знам, че продължаваш да чуваш как този човек ти казва колко много му пука за теб. Продължаваш да го слушаш как се кълне в любовта си към теб и да ти казва, че не може да си представи живота без теб. Въпреки това няма как да не забележиш, че това са просто празни думи.

Този мъж продължава да ти казва колко те обича, но не виждаш и не чувстваш тази любов, защото думите му не съответстват на действията му. Той не влага усилията, от които се нуждаеш, и не е напълно отдаден на връзката ви.

Има моменти, в които той се държи така, сякаш двамата не сте нищо повече от познати, когато той се отнася с теб като втори избор.

Колкото и да се опитваш да се бориш, дълбоко в себе си чувстваш, че този мъж не те обича от все сърце и че не влага нищо във вашите отношения. Въпреки че знаеш всичко това, никога не си имала смелостта да се изправиш срещу него. Всеки път, когато се опитваш да сложиш край на нещата, неговите сладки думи променят мнението ти за частица от секундата.

НИКОГА НЕ СПИРАЙТЕ ДА ВЯРВАТЕ, ЧЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ЛЮБОВ!

Очевидно е, че той знае точно какво трябва да чуете и използва това срещу вас.

Е, трябва да чуеш суровата истина, от която продължаваш да бягаш - той не те обича достатъчно, никога не го е правил и никога няма да го.

Разбира се, да чуеш "Обичам те" е невероятно, но тези вълшебни думи всъщност не означават нищо, ако не са подкрепени с действия. "Обичам те" не означава нищо, ако идва от мъж, който не се отнася с теб с уважение.

Запомни едно нещо: мъж, който те обича, ще се погрижи винаги да чувстваш тази любов.

Човек, който те обича истински, няма да има проблеми да започне нещо сериозно. Той ще бъде повече от щастлив да те направи свой приоритет и да те нарече негова приятелка. Той ще бъде най-добрият ти приятел, любовник и най-голямата ти подкрепа. А най-хубавото е, че когато той ти каже, че те обича ще знаеш, че това е най-хубавата истина.

Само че човека, с когото си сега, далеч не е толкова мил, уважаващ и истински. Колко време смяташ да вярваш на неговото "Обичам те"? Колко дълго ще търпиш неговите лъжи и празни обещания?

Колко още ще си губиш времето, търпеливо чакайки той да започне да действа според думите си? Кога точно смяташ да отвориш очи и да видиш истината?

Знам, че всичко това е по-лесно, отколкото да направиш голяма крачка, но повярвай ми - имаш силата да предприемеш тази стъпка, дори и да не го вярваш. Това е единственият начин да бъдеш щастлива и да позволиш на човека, когото заслужаваш да влезе в живота ти. Човекът, който няма само да казва "Обичам те!", но и да го доказва с действията си!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама