6 знака, че трябва бързо да бягате от този мъж


6 знака, че трябва бързо да бягате от този мъж
Снимка: iStock

Според проучване 39% от мъжете признават любовта си през първия месец от запознанството. Тези романтични импулси обаче не означават, че връзката ще бъде силна. Експертите посочват 6 знака, към които жените трябва да бъдат особено предпазливи, когато започнат да излизат с някого. Те издават от самото начало дали отношенията им имат бъдеще.

1. Той ви смята за двойка след първата среща и говори за това постоянно

Психолозите са стигнали до извода, че влюбените трябва да се обявят за двойка около 2 месеца след първата среща. Разбира се, времето може малко да варира в зависимост от хората. Тези няколко месеца са достатъчни, за да си създадете приблизително реалистично мнение за човека, с когото излизате. Така че, ако той не е отделил това време, за да ви опознае по-добре, означава, че не се интересува от истинското ви "Аз" и просто не желае да е сам.

Вижте още: Ако отговорите с ДА на тези 7 въпроса, вие сте зависими към нездравословна връзка

2. Той ви дава сладки прякори

Проучванията показват, че сладките прякори могат да направят връзката по-силна. Това обаче се отнася само за двойки, които са заедно от известно време. Ако на първата среща вместо името си чуете "мече", "зайче"..., може би трябва да започнете да обръщате внимание на това, което се случва около вас. Може би вашият потенциален партньор просто се опитва да ви обезличи, превръщайки ви в поредното момиче в неговия списък.

3. Той е готов веднага да се запознае с родителите ви и прави планове за бъдещето

Много често жените са тези, които форсират големи събития и избират имена за бъдещите си деца. Има обаче и мъже, които започват да заявяват грандиозните си планове още в първите етапи на връзката. Те казват, че наистина искат да се срещнат с родителите на приятелката си и да я запознаят с неговите родители. Това може просто да е трик, за да се опитат да я впечатлят.

4. Той е готов да поеме всички задължения и веднага да заживеете заедно

Според експерти, двама души трябва да си отговорят на значителен брой въпроси, преди да започнат да живеят заедно, за да не се разделят след няколко седмици. Ако един мъж бърза да вземе това важно решение, си струва да се опитате да разберете защо го прави. Може би той просто се нуждае от връзка и за него няма значение кой е партньорът му.

Вижте още: Eто кои са най-големите "убийци" на отношения

5. Той ви ревнува изключително много

Психолозите смятат, че връзките, които съдържат недоверие и огромна ревност, карат партньорите да се чувстват зле. И според експертите има още едно негативно нещо, което жената трябва да вземе предвид, когато се сблъска с ревност в началото на връзката - много често ранната ревност може да е сигнал за бъдещо насилие от партньора.

6. Той продължава да ви звъни и да ви изпраща съобщения, когато знае, че не е удобно

Ако мъжът ви обръща внимание, но стига до крайност, прекалява с това и игнорира молбите ви да не нарушава личните ви граници, имайте едно наум. Може да ви се обажда в неудобно време и да ви моли да се срещнете по средата на работния ден или дори посред нощ.

В тези случаи си струва да запомните, че този тип неуважение, като правило, просто се разраства с времето, увеличавайки броя на конфликтите между двойката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама