Думите, които жената трябва да си казва всеки ден


Думите, които жената трябва да си казва всеки ден
Снимка: iStock/Guliver

Всеки от нас има моменти, когато мисли, че всичко е безсмислено. Моменти, когато сякаш губи всичко, а нищо не печели. Тогава трябва по някакъв начин, макар и трудно, сами да се изправим. Да продължим напред и да вярваме, че всичко отново ще бъде наред. Ето думите, които жената трябва да си повтаря всеки ден!

1. Аз съм красива

Не, това не е прекалено самочувствие. Това е просто начин, по който показваме, че се ценим, че се обичаме, че вярваме в нашата вътрешна и духовна красота. Рано сутрин може да застанете пред огледалото и да си кажете това. Преди грима, преди модерната прическа и стилните дрехи. Такава, каквато сте в действителност. Истинска, щастлива и красива.

2. Аз съм обичана 

Обичана от приятелите, семейството и половинката. Обичана от колегите, познатите и дори от съседите. Обичана заради това, което сте и въпреки всичко това, което не сте. Обичана от себе си!

3. Аз съм силна 

Най-вече, когато се чувствате слаба. Когато не ви подкрепят. Когато слабостта се превърна в ежедневие. Обикновено силата не е нещо, което се появява изведнъж. Тя е феномен вследствие на много удари, тежки загуби и силни раздели. Силата идва, когато вече сме я заслужили!

AКО ПРАВИТЕ ТЕЗИ 12 НЕЩА, СТЕ СИЛНА ЖЕНА!

4. Аз мога и сама 

Тук се има предвид не издигане в култ на самотата и уединението, а по-скоро приемането на възможността, че самотата не е толкова страшна. По-добре сами, отколкото в отношения с хора, които ни карат да се чувстваме самотни. Това е така, защото за да бъде щастлив един човек с някой друг, първо трябва да бъде щастлив със себе си.

5. Аз съм щастлива 

Заради всичко, което ми се случва. Хубавите и лошите неща. Паденията и възходите. Радостите и болките. Щастлива заради хората до мен и дори заради тези, които избраха да си тръгнат. Щастлива, че съм тук и знам какво искам. Радостта, че днес отново ще бъде един красив ден.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама