5 неща, които успешните жени никога НЕ правят

  • 5 неща, които успешните жени никога НЕ правят
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 11.10.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

"Феминизмът не прави жените силни. Те вече са силни. Той променя начина, по който света възприема тяхната сила", Г.Андерсън. Да си успешна и силна жена не се постига лесно, а да убедиш и околните в това вече е наистина трудна задача. Изисква се воля и добре премислено поведение. Ето защо успешните жени никога не си позволяват да…

Игнорират страховете си

Страхът е движеща сила и от нас зависи как ще я управляваме правилно. Ако искаме да се движим напред и нагоре, понякога се налага да се изправим срещу страховете си. Успешните жени не хабят енергия в това да избегнат вътрешните си притеснения, а използват ум и твърдост, за да упражняват контрол над мислите и емоциите си.

Избягват конфликтите

Хората, които се опитват да избегнат конфронтации, защото им изглеждат агресивни и неуважителни, създават усещане, че не могат да защитават интересите си. Един конфликт може да има много форми и зависи изцяло от вас как ще излезете от него. Не е нужно да крещите, обиждате или ругаете – покажете надмощие чрез спокойствие и остър ум.

Слушат критика вътре в себе си

Във всяка една от нас дреме по един досаден критик, който се съмнява в действията и правотата на решенията, които взимаме. Успешните жени успяват да изолират този глас и насочват вниманието си в обратна посока.

Чакат съвършени обстоятелства

Най-лесно е да се оплакваме и да оправдаваме несполуките си с лош късмет или мал шанс. Истината е, че такова нещо като перфектни обстоятелства не съществува. С достатъчно работа и завиден хъс успешните жени карат всяка ситуация да работи в тяхна полза.

Гледат на миналото си като грешка

Някои грешки от нашето минало могат да бъдат болезнени или травматични. Не се опитвайте да ги забравите, а да ги надвиете.

 

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.