14 неща, които само хората, които обичат да са сами, ще разберат


14 неща, които само хората, които обичат да са сами, ще разберат
Снимка: iStock

Има хора, които обичат да прекарват времето си сами, като това не означава, че не искат да имат партньор в живота си и да бъдат обичани. Те просто предпочитат да имат достатъчно моменти, в които да са сами със себе си.

1. Уикенд, в който нямате планове, задължения и не се налага да бъдете на конкретно място, е идеален за вас.

2. Понякога приятелите ви се опитват да направят планове с вас и нямате причина да откажете, освен факта, че просто искате да сте сами в този ден. (Вашият план е да нямате планове, досега хората трябва да са разбрали това, нали?)

3. Един добър албум, книга или телевизионно предаване могат да задържат вниманието ви много по-дълго, отколкото което и да е парти, клуб или бар.

4. Да отидете в отдалечена хижа насред гората за определен период от време звучи като най-добрата идея за ваканция, за която можете да се сетите.

Вижте още: 6 закона на кармата, които трябва да знаете

5. Няма нищо по-вълнуващо от това да планирате самостоятелно пътуване, защото вие сами решавате къде да отидете, какво да видите и като цяло трябва да се съобразявате единствено със себе си.

6. Когато хората казват, че не могат да се хранят сами в ресторант, вие не ги разбирате. Това е едно от простите удоволствия в живота! Храна? Чудесно. Книга? Чудесно. Никакъв разговор? Перфектно.

7. Най-лошата черта, която всеки потенциален партньор може да притежава, е да бъде лепка. Имате нужда от вашето пространство, както имате нужда от въздух, за да дишате. Това е от съществено значение за вас. Ако един мъж иска постоянно да е до вас, със сигурност връзката ви няма да просъществува.

8. Дори и да сте обвързани, отделяте часове насаме, за да запазите здравия си разум (и за да поддържате връзката си балансирана и щастлива).

9. Единственият човек, за когото бихте помислили да се омъжите, би бил някой, който също обича да прекарва времето си сам, в противен случай отношенията ви няма как да продължат.

10. Ако някой, който ви познава, трябва да ви опише, то една от думите, която би използвал, категорично е независима.

Вижте още: 5 неща, които да направите, за да сбъднете мечтите си

11. Вашата интуиция е силна, защото прекарвате безумно много време сами и я усъвършенствате.

12. Винаги работите по проект – обикновено нещо артистично – и започвате да се изнервяте, ако няколко дни не сте успели да се занимавате с него.

13. Когато излизате с хора, предпочитате да ги виждате един по един или в малка група. Колкото по-интимен и дълбок е разговорът, толкова по-добре.

14. Вие сте наблюдател – наблюдавате и изучавате поведението на хората. И което е странно, обикновено сте доста харесвани, което може да бъде проблем, като се има предвид колко време искате да прекарвате сами.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама