3 ритуала, с които ще се разделите с миналото


3 ритуала, с които ще се разделите с миналото
Снимка: iStock/Guliver

Всеки път, когато имаме Новолуние в Лъв в живота си, това е истински късмет. Всъщност, това е перфектна комбинация за позитивно и личностно израстване. Новолунието само по себе си означава възможност да подготвим ума си за промяна и напредък. Това е черно небе, представляващо празнотата на потенциала, обещанието, мястото, където мечтите се проявяват. Когато и Лъвът се намеси, се усеща като прилив на увереност и вълна от желание и страст. Тази година това събитие се пада на утре, на 19 август. Ето кои са ритуалите, които ще ви помогнат да пуснете миналото и да отворите ума и душата си за бъдещето.

1. Повтаряйте мантри

Когато се сетите, в продължение на целия 19 август, е добре да повтаряте следните мантри:

"Почитам живота си. Присъствам в него. Вярвам в собствената си преценка."

"Тук и сега се справям добре."

"В момента имам всичко необходимо и съм доволна."

"Обнових енергията."

"Силна съм, уверена и любяща."

2. Правете сърдечна медитация

Тъй като този ден е толкова повлиян от областта на сърцето, е добра идея да направите медитация на сърцето. Сърдечната чакра се нарича анахта и може да бъде успокоена чрез мълчаливо повтаряне навътре на сричките, които съставят думата –а-нах-та. Отделете 10-15 минути за тази медитация.

3. Пуснете миналото със свещ

Запалите зелена свещ, за да символизирате новия живот и прераждането или бяла, ако в момента имате всичко, което искате от живота. Напишете на лист хартия нещата, които вече не работят за вас. Това само по себе си е най-трудната част от работата. Новолунието в Лъв ни дава възможност да повярваме в бъдещето, но цената е късане на връзката с миналото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама