5 важни твърдения, които трябва да си повтаряте всеки ден


5 важни твърдения, които трябва да си повтаряте всеки ден

Ако се занимавате със самоусъвършенстване, тогава вероятно сте чували повече от веднъж за самохипноза с помощта на положителни изявления. Това е много лесен, но мощен инструмент, който се използва за подобряване на всички области от живота. Ежедневните повтарящи се фрази препрограмират вашата система от убеждения, като ѝ дават възможност да работи по положителен начин.

Самохипнозата носи ли някакъв резултат?

Докато някои хора намират самохипнозата за твърде абстрактна, за да покаже какъвто и да е резултат, всъщност те просто подценяват нейното значение. Вярванията, които си казваме сами, ни учат как да действаме, дори ако те се повтарят несъзнателно. Например, когато видите някое скъпо нещо, което искате да купите, но смятате, че не можете да си го позволите и несъзнателно казвате: "Нямам достатъчно пари за това, което искам", това е пример за отрицателно съобщение. Повечето хора го произнасят, без дори да го осъзнават.

Някои мощни твърдения трябва да се повтарят всеки ден, за да се препрограмира вашата система от убеждения. Сред тях са:

Вселената е място на безкрайно изобилие

Повечето хора несъзнателно вярват, че Вселената е ограничено място с толкова голям дефицит, че малко хора получават това, което наистина искат. Горното твърдение ви напомня, че Вселената може да предостави на всеки всичко, което наистина желае от цялата си душа.

НЯКОЛКО СТРАННИ НЕЩА, КОИТО ВСИЧКИ ПРАВИМ, НО НЕ СИ ПРИЗНАВАМЕ

Аз се доверявам на божествения източник

Подобно твърдение премахва безпокойството и необходимостта да контролирате всички процеси в живота си. Доверието е важен елемент в проявата на вашите желания. Често нашите желания влизат в живота ни чрез неразбираеми за нас средства. Божественият източник ще ви осигури всичко необходимо, за да преминете към успеха.

Прощавам на всички от миналото, настоящето и бъдещето

Много е важно да пуснете болката, която другите са ви причинили. За съжаление, негодуванието винаги ще доминира над вашата енергия. Обучете ума си да прощава на всички в живота ви по всяко време и ще освободите енергията си, за да постигнете собствените си желания.

Всеки ден по всякакъв начин ставам все по-добър и по-добър

Това е класическо изявление, което се използва от успешни хора от десетилетия. Оптимизмът е не само важен ключ към успеха. Той ви позволява да се насладите на този успех. Ако сте песимист, тогава не само ще бъдете предпазливи от успеха, но в крайна сметка ще саботирате добрите неща в живота си, чакайки те да приключат всеки момент.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама