До жената, която се доверява твърде лесно


До жената, която се доверява твърде лесно
Снимка: iStock/Guliver

Когато си жена, която се доверява твърде лесно, ще бъдеш разочарована от хора, за които си отворила сърцето си, и хора, пред които си оголвала душата си. Винаги ще бъдеш човекът, който споделя повече, отколкото би трябвало, вярвайки сляпо в добрите намерения на другите. Винаги ще залагаш на грешни хора, защото вярваш,вярваш и пак вярваш.

Когато си жена, която се доверява твърде лесно, ще привличаш партньори, които взимат много повече, отколкото дават. Ще привличаш тези, които говорят повече и правят по-малко. Винаги ще вярваш на обещанията, които звучат твърде добре, за да са истина, и винаги ще отхвърляш предупредителните знаци.

ЗАЩО ЖЕНИТЕ, КОИТО ОБИЧАТ ДЪЛБОКО, НЕ МОГАТ ДА ПОСТАВЯТ ГРАНИЦИ

Когато си жена, която се доверява твърде лесно, винаги ще бъдеш магнит за егоистични, емоционално недостъпни партньори, защото те винаги ще разчитат на твоята вяра в тях. Те ще мислят, че никога няма да си тръгнеш, никога няма да им откажеш и никога няма да хванеш лъжите им.

Когато си жена, която се доверява прекалено лесно, надали ще получиш признанието, което заслужаваш на работното си място, защото винаги омаловажаваш талантите си или не искаш нищо, само защото вярваш, че в крайна сметка упоритата ти работа ще се отплати. Винаги ще се доверяваш на колегите си малко повече, отколкото би трябвало, и няма да си готова за моментите, в които те „бутат пред автобуса”.

Когато си жена, която се доверява твърде лесно, винаги ще бъдеш отворена книга за приятелите си, защото си им казала своите слабости. Те не винаги ще те уважават, ще те етикетират като „наивна” и „прекалено мила”.

Но един ден се събуждаш и разбираш, че твоето непоколебимо доверие в хората ти е причинило повече болка, отколкото би искала да признаеш. Когато си жената, която се доверява твърде лесно, един ден осъзнаваш, че вече нямаш доверие на никого. Че сладките думи и обещания вече не могат да те впечатлят, докато не бъдат изпълнени в действителност. Че заслужаваш много повече от това, с което си се задоволявала до този момент…

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама