Домът е усещане, а не място или човек


Домът е усещане, а не място или човек
Снимка: iStock/Guliver

Домът е чувство за предвидимост, знание, сигурност и спокойствие. Винаги знаете кога сте го намерили, но невинаги можете да го опишете.

Домът е свещен. Домът е мястото, където сърцето ви е най-готово да приеме всичко – било то добро или лошо. Това е състояние, в което се чувствате най-свободни и експанзивни. Домът е мястото, където ви е удобно да бъдете себе си. Домът е там, където сте неограничени без съдене. Домът е мястото, където вашите скрити желания оживяват. Домът те дърпа толкова, колкото и ти го дърпаш. Домът се разпознава във вас.

5 НАЧИНА ДА ПОСТИГНЕТЕ СВОЕТО И "ЗАЖИВЯЛА ЩАСТЛИВО"

Домът се носи като енергия, която се материализира във физическите неща. Къщата не е дом, само защото е подслон. Човек не е у дома, само защото сте поставили етикет на връзката си. Хората и къщите се превръщат в дом, когато сърцата ви се свържат. Колкото по-силен е съюзът, толкова по-свързан се чувстваш. Това ви дава чувство на удоволствие и признателност. Домът изкарва на показ най-добрия ви Аз.

Домът потъва в пера и се сгушва под плюшено одеяло. Домът е мокрият нос на кучето, което ви буди сутрин. Домът е там, където не е нужно да носите нито дрехи, нито маски. Домът са топлите ръце, които те заобикалят. Домът е познат глас, лоши шеги и копнеж.

Домът е усещане, което спира дъха ви. Домът е динамичен. Домът може да се промени, докато растете. Домът може да бъде толкова постоянен или временен, колкото искате. Той трябва да се култивира. В противен случай нещо, което някога се е чувствало като дом, може да загуби своята познатост. Домът разрушава бариерите.

Можете да вземете парче дом с вас в ума си. Можете да вземете късче в сърцето си. Домът е усещане. Когато го намерите, ще разберете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама