Как да върнем късмета и щастието в живота с няколко прости, но важни думи


Как да върнем късмета и щастието в живота с няколко прости, но важни думи
Снимка: iStock

Можете да търсите щастие през целия си живот, но дори не можете да забележите, че то е пред вас. Психолозите казват, че за да станете по-щастливи, няма нужда да променяте света и да изкачвате планини.

Ако всеки ден повтаряте, че животът ви е като кошмар, тогава той ще стане такъв. Дори ако преживявате труден период и думите ви са донякъде верни, не ги произнасяйте и не мислете за тях. По-добре си кажете: "Всичко ще е наред".

Думите имат магическа сила

Думите, изречени убедително и многократно, действат магически. Честата употреба на думи с отрицателно значение води до влошаване на проблемите: те започват да растат, като гъби след дъжд. Ако искате да станете по-силни във всичко, помислете и говорете само за положителното. Това ще ви помогне да постигнете щастие и да привлечете късмета в живота си.

Нашите предци са използвали думи, за да получат нещо. С тяхна помощ те, например, са предизвиквали дъжд по време на суша и всички знаем, че подобни неща наистина са действали. Съвременните психолози потвърждават факта, че думите влияят на усещанията на човека, на неговото поведение, комуникация и самочувствие. Всички тези фактори се отразяват на съдбата ни.

Ето защо, ако не можете да се измъкнете от проблеми, трябва да кажете няколко прости, но правилни думи. Какви думи ще ви помогнат да намерите щастие?

Успех

Той обича тези, които вярват, че го притежават, макар понякога да изглежда обратното. Освен това късметът е като жена, която просто обожава, когато се нарича нежно по име. Тази дума не трябва да се произнася в контекста на "Успех да не видя" или "Е, ако късметът ми се усмихне", а с увереност и положително отношение. Кажете шумно и без ирония: "Успехът ще дойде при мен днес!". И скоро това ще стане факт.

КАК ДА ИЗПЪЛНИМ ЖИВОТА С РАДОСТ В 6 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Щастие

Ние се стремим към това с всички сили. Всеки от нас поставя щастието като основна цел. Повтаряйте "Щастлива съм!" всеки ден и със сигурност ще станете такъв. Подобна "конспирация" доближава човек до целта, помага за постигането ѝ и, което е най-важното, повишава настроението.

Обичам

Човек, който обича себе си, спокойствието и живота, привлича късмета. Само мили и услужливи хора, които знаят как да обичат, са в състояние да проявяват взаимност. По-често казвайте на близките си, че ги обичате, не забравяйте да го признаете на целия свят: в отговор той ще ви предостави нови възможности и повече щастие.

Благополучие

Разделете тази дума на две отделни. Разменете ги и вижте какво става: "получавайте облаги". Искате ползи? Тогава произнасяйте постоянно тази дума. Пожелайте благополучие не само на себе си и семейството си, но и на всички хора, живеещи на тази земя. Щедростта ще се върне при вас като бумеранг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама
Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


 • Тези зодии ще имат невиждан късмет през...
  Тези зодии ще имат невиждан късмет през втората половина на 2022

  Представителите на тези 4 зодии ще имат повече късмет от останалите през втората половина на 2022 година. Те ще станат истински галеници на съдбата и ще усетят това във всяка една сфера на живота си. Овен  Овенът ще стане любимец на съдбата след юни. Той ще получи възможности за придобиване на богатство,...

 • Късметче за всяка зодия за 22 юни...
  Късметче за всяка зодия за 22 юни

  Овен Стара любов ще се завърне в живота ви и ще ви върне вярата в хората и това, че те се променят истински. Телец Заслужавате всичко хубаво под слънцето и ще го получите. Близнаци Очаква ви любовна магия незабравима. Любовно пожелание за 22 юни според зодията Рак Нова кола, за която...

 • Зодиите, които ще имат много ПАРИ през...
  Зодиите, които ще имат много ПАРИ през юли

  Лятото е любим сезон на малки и големи. Това е времето, когато хората се отдават на почивки, екскурзии и много забавления. Именно затова, често парите не стигат и в един момент се чудим къде е отишла заплатата. За някои зодиакални знака, обаче, това няма да е проблем. Те могат да направят своите смели...

 • Хороскоп за днес, 23 юни...
  Хороскоп за днес, 23 юни

  Овен През тази ден ще имате сили за изключителни подвизи. Сега е моментът да заложите бъдещето на големи дела и грандиозни планове. Телец  Денят е подходящ за работа и бизнес - бъдете активни, преследвайте целите си. Продължете започнатото, но отложете преговорите за по-сложните проекти. Близнаци Днес...

 • Хороскоп за днес, 22 юни...
  Хороскоп за днес, 22 юни

  Овен Това е ден за промени. Всяко преместване на мебелите или дребни ремонти ще протекат без да ги усетите и ще донесат още уют в дома ви. Телец Това е ден, в който да внимавате какво говорите. В никакъв случай не лъжете. Ако искате да постигнете нещо, вярвайте в силата на думите и ги използвайте правилно. Късметче...

 • Късметче за всяка зодия за 23 юни...
  Късметче за всяка зодия за 23 юни

  Овен Оставете сърцето ви да ви води днес, то няма да сбърка правилната посока. Телец Очаква ви пътуване, изпълнено с приключения. Близнаци Днес ще сте звездата на работа. Зодиите, които ще имат много ПАРИ през юли Рак Днес е ден за мечти. Какво си пожелаете, ще се сбъдне. Лъв Очаквайте...

виж всички виж всички
Реклама
Реклама