Мила мамо, благодаря ти, че никога не си ме оставяла да се съмнявам в любовта ти


Мила мамо, благодаря ти, че никога не си ме оставяла да се съмнявам в любовта ти
Снимка: iStock/Guliver

Затварям очи и си спомням как казваш: „Лека нощ, любов. Мама те обича повече, отколкото можеш да си представиш."

Скъпа майко,

Най-добрата моя приятелко, второто ми „аз“, благодаря ти, че винаги си с мен!

Благодаря ти, че ме обичаш с цялата си душа!

Благодаря ти, че жертваш много за мен!

Благодаря ти, че ми показа правилния път в живота!

Но най-важното, благодаря, че никога не ми даваше причина да се съмнявам в любовта ти към мен!

Всеки път, когато затворя очи, си спомням детството си. Връщам се във времето, когато бях малка и усещам твоята топла прегръдка, виждам нежния ти поглед, сякаш беше вчера. Преди да заспя, усещам как ръцете ти минават през косата ми и ме прегръщат.

Чувам успокояващия ти глас, който винаги ме караше да се чувствам в безопасност. Чувам да казваш: „Лека нощ, миличка. Мама те обича повече, отколкото можеш да си представиш. " И разбирам, че до никого не се чувствах толкова обичана.

Тези спомени все още стоплят сърцето ми, знам, че стоплят и твоето сърце. Благодаря ти, че си ме обичала от все сърце, с тази чиста и истинска любов.

Така че, ако някой ме попита какво ми харесва най-много в нашата връзка, аз бих отговорила - че никога не ми позволяваш да се съмнявам в любовта ти.

Никога не си пропускала шанс да ми покажеш колко далеч си готова да отидеш в името на децата си.

И за това съм ти безкрайно благодарна. Благодарна съм, че израснах, чувствайки постоянна подкрепа и безусловна любов.

Знаейки колко жесток е този свят, разбирам, че когато си до мен, се чувствам като най-спокойния човек. Защото, мамо, благодарение на теб успях да се изправя!

Подкрепях ме във всеки труден момент. Ти ме научи в живота вдъхновена да продължа напред, празнуваше победите ми, напомни ми, че винаги трябва да вярвам в себе си и ми посочи грешките ми. И по-важното - ти ме обичаше от все сърце.

Мамо, познаваш ме по-добре от мен. Знаеш моите радости, скърби, страхове, несигурност. Знаеш какво ме прави щастлива и какво предизвиква болката ми. Знаеш как бие сърцето ми. Знаеш как дишам.

Знаеш най-големите ми тайни. Видя най-мрачните ми страни и въпреки това ме обичаш повече от всичко.

За това съм ти безкрайно благодарна.

Благодаря за грижата ти, подкрепата и любовта!

Един ден ще се омъжа и ще имам деца. Обещавам ти, че докато живея и дишам, ще им дам толкова любов, колкото ти ми даде на мен. Ще направя всичко възможно да положа за тях грижите, които ти положи, когато израснах под крилото ти.

И ще се уверя, че те няма да имат нито една причина да се съмняват в любовта ми към тях. Точно както аз никога не съм се съмнявала в любовта ти към мен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама