Способни сте на много повече, отколкото можете да си представите


Способни сте на много повече, отколкото можете да си представите
Снимка: iStock/Guliver

Ако не сте доволни от случващото се в живота ви, тогава трябва да започнете с преконфигуриране на мисленето си. На следващо място ще намерите няколко прости трика, които ще ви помогнат да вдъхнете благоденствие в живота си. Те се основават на използването на вашата лична магия.

Спрете да се фокусирате върху финансите

Разбира се, не можете да не мислите за материалната страна на живота, но не трябва да оставяте това да ви определи. Колкото повече сте обсебени от мисли за пари, толкова по-малка е вероятността наистина да постигнете материален успех.

Всички стигаме до определени неща по определени причини. Ако успеете да разберете това, ще имате възможността да постигнете изобилие по много начини, които дори не можете да си представите сега.

Повярвайте в себе си

Вярата в себе си е един от най-важните трикове в този списък. Не можете да постигнете просперитет, ако не вярвате в себе си. Колкото повече захранвате енергията си, толкова по-силна ще става. И когато станете по-силни, тогава всичко, от което се нуждаете, ще започне да се появява в живота ви от само себе си - независимо дали сте го очаквали или не.

Погрижете се за ума и тялото си

Ако искате да постигнете просперитет, тогава трябва да се съсредоточите не само върху финансите, но и върху ума и тялото. Погрижете се за здравето си по всякакъв възможен начин. Бъдете максимално активни, развивайки ума и тялото си по здравословни и положителни начини.

Заявете на глас намерението си

Мислете за това, което искате и го изричайте на глас! Активирайте енергиите си чрез медитация и напомнете на Вселената за това, което желаете.

ПЪРВО СЪЗДАВАМЕ НАВИЦИТЕ СИ, А ПОСЛЕ ТЕ НИ СЪЗДАВАТ!

Внимавайте с думите, които казвате

Не говорете негативно за другите или за себе си. Бъдете максимално позитивни. Ако искате да откриете нови възможности, трябва да създадете условия за просперитета им. Въпреки че това може да изглежда доста странно, думите, които използвате, пряко влияят на всичко, което Ви изпраща Вселената.

Контролирайте начина, по който харчите пари

Не прахосвайте пари за ненужни неща! Опитайте се да харчите разумно парите, които печелите. Колкото повече работите, толкова повече напредвате. Помнете изобилието и просперитета, което е целта ви през целия ден.

Споделяйте

Ако имате нещо, което можете да споделите с другите- споделете го! И ако познавате някой, който се нуждае от помощ- помогнете му. Получавате това, което давате. И колкото повече правите за другите, толкова по-голяма награда в крайна сметка ще получите.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама