Способни сте на много повече, отколкото можете да си представите


Способни сте на много повече, отколкото можете да си представите
Снимка: iStock/Guliver

Ако не сте доволни от случващото се в живота ви, тогава трябва да започнете с преконфигуриране на мисленето си. На следващо място ще намерите няколко прости трика, които ще ви помогнат да вдъхнете благоденствие в живота си. Те се основават на използването на вашата лична магия.

Спрете да се фокусирате върху финансите

Разбира се, не можете да не мислите за материалната страна на живота, но не трябва да оставяте това да ви определи. Колкото повече сте обсебени от мисли за пари, толкова по-малка е вероятността наистина да постигнете материален успех.

Всички стигаме до определени неща по определени причини. Ако успеете да разберете това, ще имате възможността да постигнете изобилие по много начини, които дори не можете да си представите сега.

Повярвайте в себе си

Вярата в себе си е един от най-важните трикове в този списък. Не можете да постигнете просперитет, ако не вярвате в себе си. Колкото повече захранвате енергията си, толкова по-силна ще става. И когато станете по-силни, тогава всичко, от което се нуждаете, ще започне да се появява в живота ви от само себе си - независимо дали сте го очаквали или не.

Погрижете се за ума и тялото си

Ако искате да постигнете просперитет, тогава трябва да се съсредоточите не само върху финансите, но и върху ума и тялото. Погрижете се за здравето си по всякакъв възможен начин. Бъдете максимално активни, развивайки ума и тялото си по здравословни и положителни начини.

Заявете на глас намерението си

Мислете за това, което искате и го изричайте на глас! Активирайте енергиите си чрез медитация и напомнете на Вселената за това, което желаете.

ПЪРВО СЪЗДАВАМЕ НАВИЦИТЕ СИ, А ПОСЛЕ ТЕ НИ СЪЗДАВАТ!

Внимавайте с думите, които казвате

Не говорете негативно за другите или за себе си. Бъдете максимално позитивни. Ако искате да откриете нови възможности, трябва да създадете условия за просперитета им. Въпреки че това може да изглежда доста странно, думите, които използвате, пряко влияят на всичко, което Ви изпраща Вселената.

Контролирайте начина, по който харчите пари

Не прахосвайте пари за ненужни неща! Опитайте се да харчите разумно парите, които печелите. Колкото повече работите, толкова повече напредвате. Помнете изобилието и просперитета, което е целта ви през целия ден.

Споделяйте

Ако имате нещо, което можете да споделите с другите- споделете го! И ако познавате някой, който се нуждае от помощ- помогнете му. Получавате това, което давате. И колкото повече правите за другите, толкова по-голяма награда в крайна сметка ще получите.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама
Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


 • Тези зодии ще имат невиждан късмет през...
  Тези зодии ще имат невиждан късмет през втората половина на 2022

  Представителите на тези 4 зодии ще имат повече късмет от останалите през втората половина на 2022 година. Те ще станат истински галеници на съдбата и ще усетят това във всяка една сфера на живота си. Овен  Овенът ще стане любимец на съдбата след юни. Той ще получи възможности за придобиване на богатство,...

 • Късметче за всяка зодия за 22 юни...
  Късметче за всяка зодия за 22 юни

  Овен Стара любов ще се завърне в живота ви и ще ви върне вярата в хората и това, че те се променят истински. Телец Заслужавате всичко хубаво под слънцето и ще го получите. Близнаци Очаква ви любовна магия незабравима. Любовно пожелание за 22 юни според зодията Рак Нова кола, за която...

 • Зодиите, които ще имат много ПАРИ през...
  Зодиите, които ще имат много ПАРИ през юли

  Лятото е любим сезон на малки и големи. Това е времето, когато хората се отдават на почивки, екскурзии и много забавления. Именно затова, често парите не стигат и в един момент се чудим къде е отишла заплатата. За някои зодиакални знака, обаче, това няма да е проблем. Те могат да направят своите смели...

 • Хороскоп за днес, 23 юни...
  Хороскоп за днес, 23 юни

  Овен През тази ден ще имате сили за изключителни подвизи. Сега е моментът да заложите бъдещето на големи дела и грандиозни планове. Телец  Денят е подходящ за работа и бизнес - бъдете активни, преследвайте целите си. Продължете започнатото, но отложете преговорите за по-сложните проекти. Близнаци Днес...

 • 4 прически, които ще са хит през лято...
  4 прически, които ще са хит през лято 2022

  Лятото е онова време от годината, когато търсенето на нова визия е съвсем естествено. В крайна сметка лятото е време за свобода и ново начало, а освежаването на косата активира самоизразяването в нови начала. Ако топлото време ви вдъхновява да загубите няколко стратегически сантиметра, за да се сдобиете...

 • Хороскоп за днес, 22 юни...
  Хороскоп за днес, 22 юни

  Овен Това е ден за промени. Всяко преместване на мебелите или дребни ремонти ще протекат без да ги усетите и ще донесат още уют в дома ви. Телец Това е ден, в който да внимавате какво говорите. В никакъв случай не лъжете. Ако искате да постигнете нещо, вярвайте в силата на думите и ги използвайте правилно. Късметче...

виж всички виж всички
Реклама
Реклама