Любовни хроники: Джон Бон Джоуви и Доротея


Любовни хроники: Джон Бон Джоуви и Доротея
Снимка: Getty Images

Джон Франсис Бонджиови младши, както е истинското име на рок звездата Джон Бон Джоуви, е „отгледал” цяло поколение с песните си. Но малко хора знаят, че в гимназията Купидон го е уцелил точно в сърцето и вече 40 години по-късно е в милостта на Доротея Хърли.

В света на рокендрола развратът и скандалите са нещо ежедневно, но Бон Джоуви никога не е бил част от това. И въпреки факта, че в младостта си той прекарвал много време далеч от дома, той винаги знаел какво и кой е най-важното нещо в живота му.

ЕСТИ ЛАУДЕР: ЖЕНАТА, ПРЕВЪРНАЛА КРАСОТАТА В БИЗНЕС ЗА МИЛИАРДИ

През далечната 1980 г. те започват да пишат първите куплети на своята любовна история - излизат 3 години заедно и след това се разделят. През 1984 г., след световно турне с групата, Джон я търси Доротея, молейки я да се съберат отново и тя казва „да”. През 1989 идва следващото предложение – това за брак. След като изминали повече от 4000 километра, те се женят тайно в Лас Вегас на 29 април.

Днес те отново са заедно. Джон признава, че не е бил светец, като дори „е граничил с тъмната страна, пропускайки страхотни моменти със семейството си, но Доротея винаги е била там, за да закрепи нещата.” Те никога не са имали достатъчно силен конфликт, който да е в състояние да ги раздели. Все пак, бързо разбрали, че ключът към всяка връзка е взаимното уважение и че животът е път с възходи и падения, през който всеки трябва да премине.

На 14 февруари 2022 г. Бон Джоуви сподели снимка с любимата си Доротея, озаглавявайки я „Моята валентинка завинаги“. Двамата се радват и на 4 пораснали деца.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама