Шампион, вдъхновител, мотиватор за уникални трансформации: Говори Ралица Кашинова (ВИДЕО)


Шампион, вдъхновител, мотиватор за уникални трансформации: Говори Ралица Кашинова (ВИДЕО)
Снимка: Actualno.com

Ралица Кашинова е многократен държавен и републикански шампион по бодибилдинг в категория Бикини Фитнес. Тя е треньор и ментор с над 10-годишен опит в изготвянето хранителни и тренировъчни програми. Заразява с шампионски дух, за да мотивира своите клиенти да осъществят трансформацията на живота си.

Ралица Кашинова: За изкуството да си добър състезател и треньор

Кашинова е родена в спортно семейство. Занимавала се е с лека атлетика, баскетбол, волейбол, биатлон, ски, модерен балет, но в нито един спорт не може да намери себе си. "Започнах да ходя на фитнес на 14 години. От тогава до 22 съм тренирала напълно любителски. Когато станах на 23, започнах да ходя на състезания по бодибилдинг", разказа тя пред Actualno.com.

Ралица Кашинова

Успехите на Ралица Кашинова

2017-а става за пръв път републикански шампион. След това има още четири поредни републикански титли. През 2017 година печели и абсолютна титла на България в категория „Бикини фитнес“. През миналата година завършва на пето място на Европейско първенство.

ОЩЕ: Енджи Касабие разкрива тайните на хубавата фигура и здравословния живот (ВИДЕО)

Освен че е изключително успешна на сцената, Ралица Кашинова постига страхотни резултати и като професионален треньор - както на любители, така и на състезатели. Заедно с партньора си Венцислав Георгиев имат отбор, насочен към Бикини фитнес.

Ралица Кашинова

Уникалните трансформации под ръководството на Ралица Кашинова

"Аз имам хора, с които работя от 2018 година до момента. Наистина животът им буквално се промени. Аз станах част от него. Имам клиентка, с която започнахме с трансформация за нейната сватба. След това роди три деца и след всяко раждане правим режими и работим заедно", споделя откровено Ралица пред камерата на Actualno.com.

От 90 кг до състезател по Бикини фитнес в категория 52 кг

"Имам една много мотивираща история на една състезателка.  Преди година и половина едно момиче ни потърси за подготовка за състезание и беше към 68 килограма. Тя ми сподели, че когато е настъпил КОВИД-19, е била 90 килограма и сама по време на пандемия е свалила 20-25 кг, което страшно много ме впечатли. Към момента тя вече е състезател. На последното състезание беше 52 килограма. Няма нищо общо с това, което беше.

ОЩЕ: Идеално дупе: Най-ефективните упражнения за перфектна форма

Ралица Кашинова трансформация

Най-хубавото е, че това нещо го държи между състезанията. Още по-интересното е, че преди няколко дни беше споделила снимка с родителите си, които благодарение на нея са се мотивирали и са свалили много килограми. Трансформацията е страхотна и това ме кара да се чувствам много щастлива", не крие треньорката, на която често ѝ се налага да се бори с фитнес митове.

Фитнес митовете, с които се бори Ралица Кашинова

"Аз не харесвам думата диета. Хората спазват диета с начало и край, а трябва да разберат, че това е здравословен начин на живот. Ако искат трайни резултати, трябва да пазят режим. Вторият мит, с който се боря, е за хранителните добавки. Някои вярват, че има магическо хапче, което ще ги направи по-слаби, по-красиви. Няма такова хапче. Аз съм против добавки, които натоварват органи - например фетбърнъри. Никога не ги препоръчвам. Другото нещо е, че не е хубаво да се свалят рязко килограми. Не може да сваляме килограми за кратък период от време. Не е полезно. Изисква се постоянство", съветва Кашинова, която преди 2 години участва в "Игри на волята".

Приключението "Игри на волята"

"Когато Венци ме записа за Игри на волята и влязох, може би беше най-трудният момент за мен, тъй като се отделих от живота, който имах. Аз много си харесвам работата, начина, по който живея, моето обкръжение. Може би това беше най-трудният период. Не съм имала проблем с глада и самите игри. Беше много забавно", разказа атлетът.

🥹❤️

Публикувахте от Ралица Кашинова в Понеделник, 4 септември 2023 г.

В предаването тя е успяла да се овладява, макар че е много енергичен и динамичен човек. Установила е, че може да общува с всякакви хора и да си прекарва добре с тях. "Игри на волята категорично ме обогати като личност", допълва бодибилдърката. "В бъдеще смятам да продължа да се занимавам, с това което правя. Към момента имам няколко проекта, по които работя. Правя предизвикателства за дамите, с които се занимавам. Отделно от това мисля да продължа специализацията си", уверена е шампионката.

"Ключът към успеха на Ралица е един поет риск, който направих преди години, когато оставих работата, с която се занимавах, и започнах изцяло със спорта – да водя тренировки и изготвям режими. Този поет риск ми доведе много плюсове в бъдеще. Другите са постоянство и дисциплина", завършва Ралица Кашинова.

ОЩЕ: От жена: Най-досадните типове мъже в залата (СМЯХ)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама