5-те най-непоносими бивши в зодиака


5-те най-непоносими бивши в зодиака
Снимка: iStock

Невинаги бившите партньори успяват да запазят добри отношения. Някои от тях просто показват истинското си лице сред раздялата. Ето кои са най-непоносимите бивши в зодиака.

5-о място - Козирог

Козирозите са миролюбиви, но твърде своенравни. Те са готови да отстояват позицията си докрай. Ако се чувстват унизени или обидени след раздялата, представителите на този знак ще направят всичко възможно бившият им партньор да изпита същите чувства. Козирозите често постигат много добри резултати чрез примитивно "игнориране" и други манипулации. Но единственото положително е, че те са в състояние бързо да се освободят от ситуацията. Същевременно Козирозите уважават справедливостта. Не забравяйте това!

4-то място - Лъв

Лъвовете са толкова страстни, че страстта им често не угасва дори и след края на връзката. Тя може да се прояви по много различни начини - от остър монолог до агресивни прояви. Необходимо е да подходите с разбиране в подобна ситуация, за да избегнете неприятности.

3-то място - Рак

Въпреки че са изключително романтични, Раците могат да бъдат и невероятно обсебващи след раздялата. Те често си намират причина да се обадят на бившия си партньор или откровено разкриват пред него желанието си миналото да се върне. Не забравяйте, че времето лекува и бъдете търпеливи с Раците. 

КАК ПРЕЖИВЯВА РАЗДЯЛАТА ВСЯКА ЗОДИЯ

2-ро място - Овен

Овенът е лоялен знак по същество и по природа. След като се привърже към партньора си, за него е много трудно да прекрати връзката. Ето защо, ако Овенът не е готов да ви върне свободата, не бива да се ядосвате. Това не е просто каприз. Всъщност Овните могат да се променят, особено ако става въпрос за любов и семейство. Може би си струва да им дадете още един шанс.

1-во място - Скорпион

Скорпионът може да бъде изключително обсебващ след раздяла. Той е способен да нанесе най-вече морални щети на своя бивш партньор. Опитайте се да прекратите всякакви отношения с него след раздялата. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама