Тази напитка е най-добрият чистач на артериите


Тази напитка е най-добрият чистач на артериите
Снимка: iStock

Само 4 супени лъжици от тази натурална напитка ще ви помогнат да пречистите артериите си и да се предпазите от сърдечно-съдови заболявания.

Поради заседналия начин на живот и нискокачествената храна все повече хора се оплакват от високо кръвно налягане, страдат от атеросклероза и висок холестерол. Всичко това се дължи на шлаки в артериите

За да приготвите лечебна напитка, ще ви трябват следните продукти:

магданоз - 5-6 връзки;

вода - 12 чаши;

лимони - 1 кг;

сода за хляб - 2 - 3 супени лъжици;

Изсипете водата в тенджера и я сложете на котлона. Нарежете лимоните на малки парченца и ги изсипете във врящата вода. Добавете содата веднага. Изключете котлона и оставете сместа да изстине за около час. 

Нарежете магданоза и го добавете към сместа, оставете я да къкри напитката на слаб огън за два часа. Не забравяйте да поставите капак, по този начин лечебните свойства на отварата ще се запазят. След това свалете течността от котлона и я оставете да се охлади. Изсипете я в бутилка от тъмно стъкло и я приберете в хладилник.

Това количество е достатъчно за двадесетдневен курс на лечение. Всяка сутрин пийте на гладно по 4 с. л. от този сироп. В рамките на една седмица ще усетите подобрение.

Важно: Статията е с информативна цел и предоставената в нея информация не може да замести консултацията с лекар, както и да се използва за самолечение! Винаги се консултирайте със съответния специалист преди да въведете промяна в режима си и да започнете прием на даден природен лек!

Мед и канела за по-добро здраве

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Здраве


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама