Всичко, което заслужавате...


Всичко, което заслужавате...
Снимка: iStock/Guliver

Заслужавате щастие

На първо място заслужавате да бъдете щастливи. Щастието е нещо индивидуално и по-често, отколкото си мислим, сме склонни да забравим да се грижим за собственото си щастие, защото искаме хората около нас да бъдат по-щастливи.

Какво ще кажете да започнете с щастието, което имате вътре в себе си, с щастието, което ви поддържа живи? Това е щастието, върху което трябва да се съсредоточите максимално.

Заслужавате пълноценен живот

Живот, пълен с приключения и вълнения. Живот, където ентусиазмът управлява. Заслужавате живот, който цъфти с любов! Живот, в който знаете, че можете да постигнете всичко, за което сте си мечтали.

Заслужавате да имате всичко, което ще ви направи по-добър човек и всичко, което може да ви помогне да постигнете мечтите си.

Заслужавате любов

Не заслужавате да бъдете разбити, малтретирани и уплашени. Вие заслужавате вярна любов, любов, която лекува и ви кара да си спомняте какво значи сигурност.

Заслужавате този необичаен вид любов. Любов, която не избледнява с времето и любов, която трае вечно. Заслужавате някой, който ще остане до вас и ще ви помогне да се радвате на живота. Заслужавате този филмов вид любов.

Заслужавате да обичате себе си

Заслужавате да се гордеете със себе си и с това кои сте вие. Отидете и се погледнете в огледалото и се усмихнете, защото не можете да видите колко невероятни сте.

Обичайте тялото си и се отнасяйте с него внимателно. Не позволявайте на никого да ви казва, че тялото ви не е достатъчно добро или че вие не сте достатъчно добри.

Заслужавате да бъдете излекувани

Заслужавате да се събудите сутрин и да започнете да правите каквото е необходимо, за да се излекувате от цялата тази болка. Заслужавате да имате хора около себе си, които да ви подкрепят и хора, които няма да ви кажат, че никога няма да се промените.

Промяната е най-доброто нещо, което може да се случи с разбитата душа и трябва да я прегърнете. Излекувайте се и започнете да виждате света от съвсем нова гледна точка.

Изхвърлете всички онези хора, които са ви причинили болка, защото не ви заслужават. Заслужавате нещо по-добро.

Заслужавате всичко хубаво

Вие заслужавате всичко, за което сте се настроили, за което мечтаете, без изключение. Заслужавате всички неща и хора, които обичате от цялата си душа.

Заслужавате цялото щастие, което можете да намерите в този свят и не бива да позволявате хората да ви подценявате. Бъдете себе си!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама