Всичко, от което се нуждаем, е вяра и малко вълшебен прашец


Всичко, от което се нуждаем, е вяра и малко вълшебен прашец
Снимка: iStock/Guliver

"На този, който има вяра, не му е нужно обяснение. За човек без вяра обяснението не е възможно. " 

Тома Аквински

Защо вярата е толкова важна?

Понякога, когато нещата не вървят по план, ние губим вяра, не само в себе си, но и във всеки потенциален резултат от живота си. Провалът ни се струва сигурен. Когато изпитваме трудностите на живота, лесно е да загубим надежда и дори вяра.

Но каква е разликата?

Вярата, в основата си, е дълбоко вкоренена в очакването на предстоящите добри неща. Това надхвърля надеждата. Докато голяма част от надеждата живее в ума, вярата е пронизана в сърцето и духа. Това не може да бъде обяснено с разум или логика или да бъде разбрано чрез едно измерение.

Докато животът може да бъде труден и всичко върви зле, вярата е знанието, дълбоко в себе си, че нещата ще се оправят. Най-просто казано, животът няма да има причина, ако не сме имали вяра.

Без вяра не бихме могли да очакваме, че нещата ще се окажат добре за нас, независимо каква е ситуацията.

Вярата е също толкова важна, колкото въздухът, който дишаме. Докато кислородът във въздуха подхранва тялото, вярата подхранва сърцето и душата. Това е енергията, която преминава през всяко едно влакно и клетка в нашите същества. Тя е част от всеки мускул и всяка мисъл. Тя е фундаменталната основа на нашето съществуване.

ИЗМЕРВАЙТЕ УСПЕХА НА ЖИВОТА СИ С ЕДНА ДУМА - ЛЮБОВ

Най-просто казано, значението на вярата не може да се подценява.

Хората са преместили планини с вярата си. Дори когато ситуациите изглеждат ужасни и мрачни, тяхната вяра ги е спасила.

За съжаление, някои хора не вярват в неща, които не могат да видят. Те обясняват разни неща поради други причини и последици, като не успяват да открият малките чудеса в живота, които съществуват и постоянно работят в наша полза. Има огромно ниво на важност, което се дължи на вярата в живота.

Вярата не е просто понятие, което някои хора държат в трудни времена. Вярата е важен елемент за целия човешки живот на земята.

Всичко, от което се нуждаем, е вяра и мъничко магия!

Животът е скъпоценен, но понякога може да бъде и изключително труден. Вярата е това, което ни помага да преодолеем всичко, осветявайки пътя във времена на тъмнина, помага ни и ни дава сила в моменти на слабост. Без вяра ние сме нищо.

Вярата е пътят към изобилието. Не се страхувайте да очаквате най-доброто за себе си. Не става въпрос за това да бъдете егоисти или безцелно да желаете неща, става въпрос за истинската, пълна, дълбока вяра в сърцето и душата ви, че нещата ще се подобрят и заслужавате най-доброто в живота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама