6 издайнически знака, че сте емпати по душа


6 издайнически знака, че сте емпати по душа
Снимка: iStock/Guliver

Емпатите са хора, които са изключително състрадателни към околните и често усещат чуждите емоции като свои собствени. Ето защо хората редовно се обръщат към тях за съвет и нужда от рамо, на което да поплачат. Въпреки това, не всеки, който обръща внимание на проблемите на другите, е емпат. Има някои ясни признаци, които могат да разкрият това. Ето кои са най-сигурните знаци.

1. Вие сте твърде чувствителни към звуци и шумове

Чувствителността не се ограничава само до емоциите и чувствата, но и до силни звуци, силни миризми и силни усещания. Може да откриете, че се дразните на хората, които слушат силна музика или говорят високо по телефона си.

2. Интуицията ви е супер силна

Имате развито шесто чувство и му се доверявате всеки път, когато взимате решение. За някои хора може да изглеждате импулсивни, но в действителност просто знаете, че вашето решение е правилното. И това ви помага да идентифицирате и намеренията на хората около вас.

СПРЕТЕ ДА ПЛАНИРАТЕ ЖИВОТА СИ И ДА ТЪРСИТЕ СЕБЕ СИ

3. Харесвате времето, когато сте сами

Понякога да бъдете на претъпкани места може да бъде изтощително заради силните шумове и улавянето на чуждата енергия. Страхотно лечение на тези чувства е да си дадете време и пространство да презаредите и да влезете в контакт с ума си. Най-вероятно сте интроверт, който цени личното си време и пространство.

4. „Надушвате” лъжи

Благодарение на интуицията си можете да усетите дали някой е нечестен. Разбира се, това не значи непременно, че разбирате какво и защо крие човекът срещу вас, но усещате, че нещата не са такива, каквито изглеждат.

5. Трудно поставяте граници

Искате да дадете колкото се може повече на другите, дори когато сте напълно изтощени. И смятате, че поставянето на граници означава, че ги игнорирате. Но не забравяйте, че трябва да се предпазите от вредни и негативни емоции.

6. Усещате атмосферата на една стая

Мирът и спокойствието са важни за вас и това е, което търсите, когато влезете в дадено помещение. Но винаги можете да усетите „вибрациите” на дадена стая, без дори някой да е обелил и дума.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама